Tudom debil kérdés, de Ti bele mernétek kezdeni egy házfelújításba?
Van félretéve kis pénzem sokat dolgoztam érte, felújitást terveznék kis házamra tető+festés+nyílászáró csere de barátnőm lebeszélne erről az ukrán balhé miatt.Szerinte rakjam el a pénzt inkább, mert lehet ezt is lebombázzák az oroszok.
De én nagyon szeretném kipofozni a kecót.
Ötlet?
Mert nem az ő szülei, hanem az aktuális csaja szülei és neki itt van az egzisztenciája. Ott kiszolgáltatott lenne.
Azért én nem pánikolnék ennyire, mert egy teljesen más nem nato országot megtámadtak még, ha szomszéd is, miközben már 14 ben is voltak komoly dolgok ott, meg húzzák egymás bajszát rendesen.
Aztán már most letérdelt félig az orosz medve, pedig még Ukrajna sincs meg, nem hogy mindjárt a natot pofozza...
Olyan szegények meg szerencsétlenek, hogy még Kijevig is alig rugdalják el azt a hatalmas konvojt, nem hogy idáig, aztán még csak most kezdték az egészet, hol lesznek hónapok múlva? Nincs pénz, nincs semmi ott, és napról napra az a maréknyi is ürül.
A dicső US hadsereg és konzortjai a szuper-hiper fegyvereikkel és haditechnikájukkal nem tudtak legyőzni a kecskepásztorokat Afganisztánban.
10 év után menekülniük kellett a Tálibok elől. Nah, az volt csak a szégyenletes vereség.
Ukrajna a Nyugat bábja, ezért van az egész felfújta. Mikor a NATO bombázta Belgrádot nem volt ekkora tiltakozás.
Kérdező, nyugodtan fektesd be a pénzed. Minél tovább gondolkodsz annál kevesebbet fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!