Tudom debil kérdés, de Ti bele mernétek kezdeni egy házfelújításba?
Van félretéve kis pénzem sokat dolgoztam érte, felújitást terveznék kis házamra tető+festés+nyílászáró csere de barátnőm lebeszélne erről az ukrán balhé miatt.Szerinte rakjam el a pénzt inkább, mert lehet ezt is lebombázzák az oroszok.
De én nagyon szeretném kipofozni a kecót.
Ötlet?
A barátnőd nem egy pénzügyi zseni, ez kiderült.
Ha olyan balhé lesz, hogy a TE házadat is lebombázzák, a forintkáddal nagyjából begyújthatsz, legalább nem fázol.
Ess neki annak a felújításnak, mert egyre drágább lesz, a pénzed meg egyre értéktelenebb!
Na köszi akkor csapatom.
Béke!:)
Kár, hogy a barátnődnek több esze van, mint az itteni debil agyhalott kommentelőknek.
"Ha olyan balhé lesz, hogy a TE házadat is lebombázzák, a forintkáddal nagyjából begyújthatsz, legalább nem fázol."
Igen, Pistike. Mert a pénzt csak bankók formájában lehet tartani, szigorúan a párnacihába varrva.
"a megtakarítás biztonságot nyújt"
Na még egy pénzügyi zseni.
Kérdező essél neki, mert olyan árak lesznek hamarosan, hogy magad sem hiszed majd el.
Miből gondolja a szegény lány, hogy Vh. esetén Liverpoolban biztonságban lesz?
"anyjáék ott élnek és oda költözünk hozzájuk"
Még az is lehet, hogy az anyjáéknak kell hozzátok költözni, ha nagyon belecsapnak a nagyhatalmak a lecsóba!:D
Szóval, nem árt gatyába rázni azt a házat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!