Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tudom debil kérdés, de Ti...

Tudom debil kérdés, de Ti bele mernétek kezdeni egy házfelújításba?

Figyelt kérdés

Van félretéve kis pénzem sokat dolgoztam érte, felújitást terveznék kis házamra tető+festés+nyílászáró csere de barátnőm lebeszélne erről az ukrán balhé miatt.Szerinte rakjam el a pénzt inkább, mert lehet ezt is lebombázzák az oroszok.

De én nagyon szeretném kipofozni a kecót.

Ötlet?

2022. márc. 14. 17:51
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
75%

A barátnőd nem egy pénzügyi zseni, ez kiderült.

Ha olyan balhé lesz, hogy a TE házadat is lebombázzák, a forintkáddal nagyjából begyújthatsz, legalább nem fázol.

Ess neki annak a felújításnak, mert egyre drágább lesz, a pénzed meg egyre értéktelenebb!

2022. márc. 14. 18:00
 2/36 A kérdező kommentje:

Na köszi akkor csapatom.

Béke!:)

2022. márc. 14. 18:10
 3/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő azzal jön ha gáz lenne irány liverpool és arra tegyük el a pénzt anyjáék ott élnek és oda költözünk hozzájuk
2022. márc. 14. 18:12
 4/36 anonim válasza:
16%

Kár, hogy a barátnődnek több esze van, mint az itteni debil agyhalott kommentelőknek.

"Ha olyan balhé lesz, hogy a TE házadat is lebombázzák, a forintkáddal nagyjából begyújthatsz, legalább nem fázol."

Igen, Pistike. Mert a pénzt csak bankók formájában lehet tartani, szigorúan a párnacihába varrva.

2022. márc. 14. 18:21
 5/36 anonim válasza:
13%
Egyáltalán nem debil kérdés, és teljesen jogos a barátnőd aggodalma! Mi pont ház vásárlás előtt álltunk, de egyenlőre jegeljük a témát! Majd meglátjuk mi sül ebből ki, addigis a megtakarítás biztonságot nyújt, ha neadjisten mozdulni kell valamerre van miből...
2022. márc. 14. 18:24
 6/36 anonim ***** válasza:
42%

"a megtakarítás biztonságot nyújt"

Na még egy pénzügyi zseni.

Kérdező essél neki, mert olyan árak lesznek hamarosan, hogy magad sem hiszed majd el.

2022. márc. 14. 18:39
 7/36 A kérdező kommentje:
Jó köszi szépen Nektek.:)
2022. márc. 14. 18:48
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
8-10 millka alatt nem vágnék bele.Ha igen,akkor most meg kellene venni minden olyat,ami állásában nem károsodik,csak az értéke megy feljebb. Pénzt bankban se hagynál,mert azt is bármikor zárolhatják,érteke csak csökken.Hatalmas összegeket vonnak le kívételkor .Szinte ott marad a teljes kamat.
2022. márc. 14. 18:50
 9/36 anonim ***** válasza:
95%

Miből gondolja a szegény lány, hogy Vh. esetén Liverpoolban biztonságban lesz?

"anyjáék ott élnek és oda költözünk hozzájuk"

Még az is lehet, hogy az anyjáéknak kell hozzátok költözni, ha nagyon belecsapnak a nagyhatalmak a lecsóba!:D

Szóval, nem árt gatyába rázni azt a házat!

2022. márc. 14. 19:12
 10/36 A kérdező kommentje:
Na most jó nagy dilemmában vagyok.Ezt át kell gondolnom még nagyon.
2022. márc. 14. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!