Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tudom debil kérdés, de Ti...

Tudom debil kérdés, de Ti bele mernétek kezdeni egy házfelújításba?

Figyelt kérdés

Van félretéve kis pénzem sokat dolgoztam érte, felújitást terveznék kis házamra tető+festés+nyílászáró csere de barátnőm lebeszélne erről az ukrán balhé miatt.Szerinte rakjam el a pénzt inkább, mert lehet ezt is lebombázzák az oroszok.

De én nagyon szeretném kipofozni a kecót.

Ötlet?

2022. márc. 14. 17:51
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Festés tető ennyiből megvan, kicsi amúgy a lakhandi 45nm, kert az nagy.
2022. márc. 14. 20:20
 22/36 A kérdező kommentje:
Amúgy jókat mondtok respect!
2022. márc. 14. 20:21
 23/36 anonim ***** válasza:
75%
Én lovakkal bizniszelek, most vettem frízt 9 millióért.Teszek a háborúra.Ja és nem benzinnel mennek ha úgy adódna...
2022. márc. 14. 20:23
 24/36 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem a kérdést! A Kérdezőnek van egy ingatlana, amiben él, tehát a felújítása a szükségszerűsége mellett még a kényelmét és a komfortérzetét is növelné, mellesleg még az ingatlana értékét is. Ezzel szemben totál kretén ötleteket, Liverpool, lakóautó állít ezzel szembe, miközben napról napra csökken a tőkéje és mennek fel a felújításhoz szükséges anyagok és munkadíjak árai. Tényleg ha csak nem vesz aranyat, amit egy svájci széfben elhelyez, nemigen van más opció az ingatlanon kívül értékőrzésre.
2022. márc. 14. 20:24
 25/36 A kérdező kommentje:
Utolsó meggyőztél, köszi, hétvégén kezdünk is neki a felújításnak.Csajom tuti duzzogni fog holnap ha megtudja. Ezek jó érvek köszi Nektek.
2022. márc. 14. 20:37
 26/36 anonim válasza:
36%

Szerintem ponthogy olcsóbb lesz az ingatlan idővel, pont ezért mert csak kevesen fognak tudni ingatlant venni,így kénytelenek lesznek engedni az árukból... Tüzépessel beszéltem,már most alig van munkájuk,mindenki behúzta a féket. Az élet (élelmiszer, üzemanyag, stbstb) biztos hogy rohadt drága lesz, ezért nem sok embernek fog maradni pénze felújítgatni,meg házat venni. Úgyhogy mindenképp célszerű kivárni.

Szerinted akkor vegyek fel hitelt is ami hiányozna a ház árából? Most? És ha jön az államcsőd? Még alig érződik a gazdasági szopás, mégis csomó ismerősöm súlyos egzisztenciális problémákkal küzd a törlesztő, és az emelkedett árak miatt.

Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy kínlódjon a kolera ekkora volumenű dolgokkal, ilyen borotvaêlen táncolva. Ebbe beletartozik a gyerektéma is. Nem fogok úgy vállalni,hogy nincs saját ház.

2022. márc. 14. 20:53
 27/36 anonim ***** válasza:
91%

Majd megbékél!:)

A saját pénzével tervezgessen, nincs ezzel gond!

2022. márc. 14. 20:55
 28/36 anonim ***** válasza:
Kérdező tudod a kibicnek semmi nem drága, valhogy ugy hogy a kecske is jól lakjon a káposzta is .....
2022. márc. 14. 21:29
 29/36 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Nem vágom...
2022. márc. 14. 22:29
 30/36 anonim ***** válasza:
Krvákba vagy kokóba kell fektetni arra mindig lesz igény örökké
2022. márc. 14. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!