Tudom debil kérdés, de Ti bele mernétek kezdeni egy házfelújításba?
Van félretéve kis pénzem sokat dolgoztam érte, felújitást terveznék kis házamra tető+festés+nyílászáró csere de barátnőm lebeszélne erről az ukrán balhé miatt.Szerinte rakjam el a pénzt inkább, mert lehet ezt is lebombázzák az oroszok.
De én nagyon szeretném kipofozni a kecót.
Ötlet?
Szerintem ponthogy olcsóbb lesz az ingatlan idővel, pont ezért mert csak kevesen fognak tudni ingatlant venni,így kénytelenek lesznek engedni az árukból... Tüzépessel beszéltem,már most alig van munkájuk,mindenki behúzta a féket. Az élet (élelmiszer, üzemanyag, stbstb) biztos hogy rohadt drága lesz, ezért nem sok embernek fog maradni pénze felújítgatni,meg házat venni. Úgyhogy mindenképp célszerű kivárni.
Szerinted akkor vegyek fel hitelt is ami hiányozna a ház árából? Most? És ha jön az államcsőd? Még alig érződik a gazdasági szopás, mégis csomó ismerősöm súlyos egzisztenciális problémákkal küzd a törlesztő, és az emelkedett árak miatt.
Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy kínlódjon a kolera ekkora volumenű dolgokkal, ilyen borotvaêlen táncolva. Ebbe beletartozik a gyerektéma is. Nem fogok úgy vállalni,hogy nincs saját ház.
Majd megbékél!:)
A saját pénzével tervezgessen, nincs ezzel gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!