Mennyibe kerülhet ezt alsó hangon megépíteni?
Tegyük fel olcsó alapanyagból, mondjuk fa vagy habtégla. Mennyibe kerülhet mindenestől egy ilyen házat felépítrni?
Az unokaöcsém készítette a tervet az iskolába de nekem nagyon megtetszett az egész és szeretném tudni hogy vajon mennyibe kerülne. Minimum mennyivel kell számolni? Persze tudom hogy felső határ aligha létezik, de alsó hangon kb mennyi lehet?
Itt a rajz:
Szerintem is csak trollkodik.
De nagyon jól csinálja, mert mi mindig vele foglalkozunk.
Majd akkor elhiszem, hogy nem az, ha minimum az elkészült, hivatalos terveket felteszi.
40
De, lehet. És nem művelnek ezeken a földeken semmit 30 éve. A város peremén vannak és erre terjeszkedik.
Nem, nem értékesebb. Ez a valós értéke. Lehet hogy Budapesten értékesebb.
Itt vannak árak, válogass. Ha te milliárd dollárért akarsz adni kis telkeket (2000 nm nem nagy telek, hidd el)
Te állítod be itt azt a 2000 nm-t milliárdokat érőnek.
Te szerencsétlen 😂 azzal az anyáddal beszélj így aki erre tanított.
Én nem Budapestről és az osztrák határról beszélek. Nem is Magyarországon élek, erdélyi vagyok. Semmi közöm a pesti árakhoz, sem a nyugati határakhoz.
És igen mi a nagy értékű adás vételi szerződéseket euróban bonyolítjuk, nem lejben. És nem forintban. Mert az euró értékesebb és az az európai valuta.
Kérlek fejezzük ezt be. Nem vitatkozni akarok. Kérdésem volt, kaptam választ, belefér a keretbe és ha lehetőségem lesz megépítem ezt a házat.
De ennyi. Nem akarok vitatkozni, tovább mocskolódni. Szia.
Hihetetlen, nem is lőttem mellé a cigánypalotákkal.
Szó se róla, nem mondom, hogy az vagy, de nálad is az a lényeg, mint a cigányoknál.
Legyen minél nagyobb, magasabb!
Az nem számít, hogy a ház nagy része örökre kihasználatlan marad.
Ha meg sajnos nem is vagy magyarországi, akkor miért itt érdeklődsz az árakról?
Hogy adjunk reális tanácsot?
46
Rendben,legyen meg a te akaratod 😂 legyen a te lelked megnyugodva hogy nincs pénzem. Csóró vagyok. Kisegítenél egy érzéssel hó végéig?
Esküszöm olyan infantilis vagy mint egy 6 éves. Azok mondják,hogy "úgyse sikerül mert buta vagy" vagy "úgyse veszik meg neked a szüleid mert nincs pénzük".
Jaj bocsáss meg hogy a földművelés nagyszüleim nem villákban laktak 😂 kisebb ház. Persze hogy kisebb ház. És mindegyik alig ért valamit. Mert régi és rossz állapotú volt. Egyedül a telek volt értékes.
Zsenikém.
Vagy szerinted az 50-es évek kemény államosításai alatt egy átlagos földműves 2 emeletes, 7 szobás házban élt? Én nem hiszem.
A föld értéke volt 350 ezer euró. A háznak sok értéke nem volt, aki megvette már le is bontotta. Egy kb 100 éves téglaház volt.
47
Abszolút nem. Miért maradna használatlan? Tudod hogy hányan élünk a családban? Tudod hogy mit mire akarok használni?
Tudod hogy mennyi minden tárolnivalóm van?
Vagy te 1szoba-konyha lakásban laksz, hogy minden helyiség maximálisan ki legyen használva?
És arra megyek hogy tágas legyen, nem arra hogy nagy. De ha arra is mennék, miért bántaná az téged?
Mert építeni egy házat megközelítőleg ugyanannyi egész Kelet-Európán. Hasonlóak az árfekvések ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!