Mennyibe kerülhet ezt alsó hangon megépíteni?
Tegyük fel olcsó alapanyagból, mondjuk fa vagy habtégla. Mennyibe kerülhet mindenestől egy ilyen házat felépítrni?
Az unokaöcsém készítette a tervet az iskolába de nekem nagyon megtetszett az egész és szeretném tudni hogy vajon mennyibe kerülne. Minimum mennyivel kell számolni? Persze tudom hogy felső határ aligha létezik, de alsó hangon kb mennyi lehet?
Itt a rajz:
30
Semmi köze a cigánypalotákhoz. Azért mert egy olyan személy irigy, aki a 4-ik emeleten él egy garzonlakásban, miért lenne ez cigánypalota?
Ez egy tágas ház. Semmi több.
Nem tudom milyen linkeket küldözgetsz de nem is érdekel. Kérlek ne küldj hülyeségeket.
Es ha valamivel nem értesz egyet az rendben van, de próbálj degradálni és cigányozni. Kösz.
"nem képesek felismerni ha más ért hozzá"
"nem képesek felismerni, hogy ők maguk mennyire nem értenek hozzá"
"a kritikát személyük elleni támadásnak veszik"
Bocs öregem, de te vagy a tankönyvi mintapéldája a dunning-kruger hatásnak. El is mentettem a kérdést, előadáson ki fogjuk tárgyalni.
34
Sok sikert 😂 előadáson.
A kocsmában ilyesmiről beszéltek?
Mihez nem értek? Hogy milyen otthont szeretnék? 😂 Nevetséges vagy. Vagy te olyan házban laksz amit nem szeretsz? Amilyen lett és kész? Vagy téged nem érdekel. Mert nővéremet se érdekli.
Neki semmi elképzelése nem volt arról hogy milyen otthont szeretne, ezért olyan is lett. Neki annyi volt, hogy legyen egy konyha, egy fürdő és 2 szoba. A többit a férjére bízta. Most pedig kötrkedik a nő éremmel hogy nincs elég fény, hogy túl alacsony a plafon, hogy sok bejárat van, hogy nincs egy lépcső sem az udvarról és hogy minden mocskot így azonnal behordanak, a víz is könnyen befolyik. Nem tetszik neki a ház színe, a díszítés, stb.
A nővéremet pedig nem érdekli. Szerinte ha leteheti a fejét akkor az bőven elég egy házban.
Lehet ilyen vagy te is.
De nekem egy ilyen ház amit mutattam kifejezetten tetszene. Tetszik az elrendezés, az hogy hatalmas a belső tér, elegáns és nem egy kis kádárkocka.
Én semmit nem vettem támadásnak. Csak közöltem, hogy nem kell neked is tetszedjen, ahhoz hogy én megcsináljam. Én egy kezemen meg tudom számolni hogy hány otthonban jártam ami tetszett nekem vagy amire azt mondtam hogy megérte ebbe a pénzt fektetni. De ettől függetlenül nem mondtam a házigazdának.
Jártam olyan házban is ahol a konyhából egyenesen a hálószobába vezetett az út és olyan bán is, ahol 3 szoba zsinórban egymás után volt, és át kellett menj mindegyiken hogy a 3-ikba érj vagy ha WC-re akartál menni. De ha nekik ez tetszik, mi a gond vele? Az kell jól érezze magát aki ott lakik.
Egy szintre 120 nm. Egy szoba 4*4 méteres.
És mi közöd ahhoz hogy mennyi pénzem van? Hála Istennek van és arra költöm amire szeretném. Ez nem egy vagyon, ne csinálj úgy mintha ez lenne Bill Gates vagyona. Nem egy brutális összeg. Eladtunk 2 házat, az egyiknek a telke 2000 nm volt, a másiknak 1300. Ennyi. Nem vagyok üzletember, nem is értek az üzlethez és nem is akarok. Viszont van annyi pénzem hogy ezt megépítsem. És ha holnap megörökölném Jeff Bezos vagyonát, akkor sem tiltaná egy törvény sem hogy használjam ezt az oldalt. Vagy te megtiltod?
De, van.
200 millió kb 550 000 euró. Mit nem lehet ezen tudni?
Hogy az anyádba ne tudnám? Az egyik egy 12 m frontú, 167 m hosszú telek volt, rajta egy 70 nm házzal. A másik egy 13 m frontú, 100 m hosszú telek, egy faházzal rajta. A ház nem ért semmit, de a telek igen.
Ne gondold hogy csak te vagy okos. Örökség volt én pedig eladta (illetve ez utóbbi a feleségem öröksége).
😂 Milyen jó hogy te tudod hogy min van és mi nincs. Földművelés családból származom. Több hektár földet örököltünk a testvéremmel, ezek közül néhány elég értékes mert jó építési lehetőségek adottak.
De nem tartozom beszámolóval neked, sem semmilyen irigykedő rosszindulatú "szerencsétlennek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!