Egy ehhez hasonló házat mennyiből lehetne megépíteni?
Ez a ház 6 szobás én egy 4szobásra gondolnék ugyan úgy padló/plafon fűtéssel persze nem gázzal hanem kazánnal. Legyen garázs jakuzzi nem tényező csak legyen ugyan ilyen szép és igényes a kert meg a belseje! Mennyibe lehetne kijönni ha a telkez is meg kellene vennem ? Sokkal drágább lenne építeni mint megvenni ?
Nem tudom és más sem fogja tudni.
Eleve nem mindegy, hogy hol veszed a telket (ár!) Budapesten a Rózsadombon, vagy Miskolcon, esetleg Szabolcsban.
Rohadtul nem mindegy!
Ez nem egy luxusház, tele van olcsó megoldásokkal, olcsó nyílászárókkal, olcsó burkolatokkal, szaniterekkel, nem belsőépítész tervezte a belső teret, ésatöbbi, és a többi ..
Az is vicc, hogy Baján az átlag nm ár 140 ezer, ezt meg 452 ezres nem áron akarják eladni.
Átlagosan 220-230 ezres négyzetméterárral kalkulálj, plusz a telek.
valóban nem luxus kategória, de vannak olyan dolgok a házban amiket az ide válaszolgatók egy egész éves fizetésükből sem tudnának megvenni :)
pl az a fekete gránit munkalap a konyhában, pont nem a "proli" kategória.
egyénként egy 50-60 millióból szerintem meglenne.
Nem gránit, akril.
Az átlagos színvonalú házak építési költsége bruttó 350 ezer körül van, a luxus lehet duplája vagy többszöröse is. Aki itt 220 ezer körüli árakat ír, le van maradva nagyon.
Nem gránit, sima akril. Tele van átgondolatlan terekkel, óccsósított megoldásokkal. 220-230/nm. Le vagyok maradva? Tavaly építkeztem. Műanyag nyílászárók és egyéb itt látható dolgok nélkül.
Könnyű titeket elvakítani a semmivel.
Nekem tetszik (a szauna is:) és nagyon nem bánnám, ha ilyenben élhetnék.
Viszont ez Baján nagyon túlárazott, a kapott és látott információk alapján.
Igazából egy 85 milliós házról nem 3 mondatot és 6 képet szokás feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!