Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miért ilyen buták a szakemberek?

Miért ilyen buták a szakemberek?

Figyelt kérdés

Nemrég fejeztük be az építkezést, a végére konkrétan azt hittem, elvisz a szívroham a sok stressztől és sírástól. Nem generálos épített, mi magunk szerveztük össze a szakembereket ajánlások alapján - csak olyat hívtunk, akinek a munkáját is láttuk -, de így is tiszta szerencsétlenkedés volt az egész.

Onnantól kezdve, hogy elszámolták az anyagszükségletet, nem jól mértek fel, rosszul építettek be dolgokat, rossz megoldásokat alkalmaztak, állandóan könyörögni kellett, hogy egyeztessünk már, mindent nekünk kellett átnézni és szólni,hogy mi nem jó, egy szerződést vagy egy számlát nem tudtak sokan normálisan kiállítani... mindenben utána kellett dolgozni, sok mindent javítani, azóta is jönnek ki hibák.

De egyszerűen olyan értetlenek és hülyék voltak ezek a munkások, minden összekókánykodtak, szerintem egyetlen olyan lépése nem volt az építkezésnek, ami első körben tisztességesen meg lett volna csinálva.

Én nem értem, ez a munkájuk 20-30+ éve, hát hogy lehetnek mégis ilyen értetlenek és bénák????

2021. máj. 28. 09:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

* piaci réS

nem rész:)

2021. máj. 28. 18:44
 32/37 anonim ***** válasza:

"Aki vízszerelő nálam volt, nem tud lenni alanyi ÁFA-mentes, mert bőven havi 1 M fölött keres."

Persze, az anyagot meg ingyen adják neki, a furgonját jézus küldte a mennyből neki és ingyen tankol. Adót nem kell fizetnie, a gépeket ingyen kapja. Attól még hogy egy katásnak fizetsz 100 000 forintot, nem 100 000 forintot visz haza, jóval kevesebbet. Plusz kiszállnia sem kell, meg a szerelvényboltba sem kell elmennie mert tud teleportálni.

2021. máj. 28. 19:21
 33/37 anonim ***** válasza:
32: Nem a bruttó, hanem a nettó bevétel az évi 12 milliós határ. Ha nem így csináltad eddig az adózást, akkor vegyél igénybe adószakértőt!
2021. máj. 28. 20:04
 34/37 anonim ***** válasza:
32: Különben nem tudom, miről akart szólni ez a hozzászólás. Nekem ő azt mondta, bőven havi nettó 1 millió fölötti bevétele van, ennyit visz haza saját bevallása szerint.
2021. máj. 28. 20:11
 35/37 anonim ***** válasza:

"Nem a bruttó, hanem a nettó bevétel az évi 12 milliós határ. "

??? magyarul katás de nem alanyi mentes, akkor mégkevesebbet visz haza a végén, még rosszabb a helyzete.

De ha ennyire király dolog szerinted akkor végezd el a csőszerelőit és keress havi 2 misit, mi tart vissza?

2021. máj. 28. 20:20
 36/37 anonim ***** válasza:

"32: Nem a bruttó, hanem a nettó bevétel az évi 12 milliós határ. Ha nem így csináltad eddig az adózást, akkor vegyél igénybe adószakértőt!"

Nettó árbevételt sem kapja meg, abból lejön a kocsi, benzin, gépköltség, alapanyag, adók, könyvelő, munkavédelem, munkaruha, kiszállás, felmérések, stb.

2021. máj. 28. 20:23
 37/37 anonim ***** válasza:
Építkezzen, akinek két anyja van. Röviden. Konkrétan én életem során egy építkezést végignéztem (apám), két lakás felújításban vettem részt. Az alap intelligencia nincs meg a legtöbbnél, a pia teljesen alap dolog. AMikor hallom őket beszélgetni, nem értem milyen nyelvet használnak. Számláról nem nagyon hallanak, garancia? Viccelsz?
2021. aug. 15. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!