Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Női szakik nincsenek? Talán...

Női szakik nincsenek? Talán velük jobban lehetne kommunikálni, és nem hőbörögnének állandóan. De persze lehet ugyanilyenek lennének.

Figyelt kérdés
Nők is van hogy asztalosnak, burkolónak, festőnek állnak? Annyira el vannak szállva a szakik, elkényeztetve hogy ennyire válogathatnak, a rendesebbek meg túlterhelve, csajok mentsük meg a helyzetet, legyünk szakik, és keressünk mi is sokat.

2020. szept. 20. 09:56
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
43%

Nő vagyok és burkoló. Nem szoktam hisztizni, ha munka van, munka van, ha emelni kell, emelni kell, ha nagyot kell emelni, van segéd. Anyagot keverek, rakom a lapokat, vakolok, stb. Nem érdekel, hogy egyes primitív emberek mit gondolnak rólam. Iskolában tanultam, két év alatt, becsülettel bejártam, és olvastam a szakirodalmat.

Ha női egészségügy dolgok vannak, akkor az első 2-3 napban nem dolgozom, ha sürgős, akkor pár gyógyszer, és csinálom. Felveszem a melós ruhát, a kesztyűt, és csinálom a dolgom.

Villanyszerelőt ismerek sokat aki nő. Festőt is ismerek négyet, aki nő. Osztálytársam, burkoló suliban hetero férfi volt és műkörmös, akkor én most ne lehetnék építőiparos nőként?

2020. szept. 26. 23:58
 32/46 anonim ***** válasza:
43%
Mellékesen fiatal nő vagyok, és a barátaim mindig kérik, hogy meséljek, hogy milyen nőként az építőiparban, milyen az új meló, stb. Senki nem néz emiatt véres szemmel rám. Nem hirdetem a korombelieknek, hogy milyen jó, de én szeretem, ha kérdeznek meg válaszolok. Járok bulizni, járok diszkóba, vannak barátnőim, van pasim. Mindenki elfogad. Aki nem fogad el, annak meg nincs keresni valója az életemben.
2020. szept. 27. 00:04
 33/46 anonim ***** válasza:
6%

Nyilván vannak nők is, ahogy az utolsó hozzászóló. De nem gyakori.

Egyszerűen nem az a tipikus munka a mire a nők vágynak. Ennyi.

Van pár ritka kivétel. Ez ugyan így megvan férfiaknál is, én is ismerek férfi műkörmöst pl.

2020. szept. 27. 14:11
 34/46 A kérdező kommentje:
És akkor itt tobzódnak a dolgos szakik, és lenullázták a 31-32 válaszolót. Én most zöldet adtam, és remélem még sokan felszavazzák.
2020. szept. 27. 20:18
 35/46 A kérdező kommentje:
Én is sok szakmunkát végeztem nő létemre. A páromnak aki szakmabeli, nincs baja a munkámmal, annyi hogy használom a kézikocsikat pl, és fgyelek hogy jól essen az emelés mértéke, ne emeljem túl magam. De aszongya szakizsóóóti vagy szakipisttáááá, hogy a kérdező hülye, szinte látom az önelégült buta fejét :) ahogy teszik ezt a megrendelők 80 %-ával :) Mi van, mindenki szembe megy az autópályán?
2020. szept. 27. 20:21
 36/46 anonim ***** válasza:
És a kérdező ismét bizonyította hogy degenerált. taps taps
2020. szept. 27. 21:02
 37/46 A kérdező kommentje:
Tipikus sötétparaszt szaki lehetsz...Időd lejárt... :) add át a helyed a rátermetteknek :) bye bye mehetsz közmunkára:)
2020. szept. 27. 21:09
 38/46 A kérdező kommentje:

[link]

nem jártál mostanában ott? :)

2020. szept. 27. 21:12
 39/46 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell tovább bizonygatnod hogy degenerált vagy, teljesen felesleges.
2020. szept. 27. 21:15
 40/46 A kérdező kommentje:
hu de unalmas vagy :) Egyéb szókincs?
2020. szept. 27. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!