Női szakik nincsenek? Talán velük jobban lehetne kommunikálni, és nem hőbörögnének állandóan. De persze lehet ugyanilyenek lennének.
Nő vagyok és burkoló. Nem szoktam hisztizni, ha munka van, munka van, ha emelni kell, emelni kell, ha nagyot kell emelni, van segéd. Anyagot keverek, rakom a lapokat, vakolok, stb. Nem érdekel, hogy egyes primitív emberek mit gondolnak rólam. Iskolában tanultam, két év alatt, becsülettel bejártam, és olvastam a szakirodalmat.
Ha női egészségügy dolgok vannak, akkor az első 2-3 napban nem dolgozom, ha sürgős, akkor pár gyógyszer, és csinálom. Felveszem a melós ruhát, a kesztyűt, és csinálom a dolgom.
Villanyszerelőt ismerek sokat aki nő. Festőt is ismerek négyet, aki nő. Osztálytársam, burkoló suliban hetero férfi volt és műkörmös, akkor én most ne lehetnék építőiparos nőként?
Nyilván vannak nők is, ahogy az utolsó hozzászóló. De nem gyakori.
Egyszerűen nem az a tipikus munka a mire a nők vágynak. Ennyi.
Van pár ritka kivétel. Ez ugyan így megvan férfiaknál is, én is ismerek férfi műkörmöst pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!