Női szakik nincsenek? Talán velük jobban lehetne kommunikálni, és nem hőbörögnének állandóan. De persze lehet ugyanilyenek lennének.
Asszonnyal "mi" festettük ki a lakást.
Ha egy fél falat kifestett akkor sokat mondtam. Utána elfáradt, fájt a keze stb.
Mint kisegítő tökéletes volt, de festeni nem tudott.
Nem hiába hőbörögnek. A megbízók 80%-a nincs tisztában azzal, hogy mekkora hülyeséget akar kiviteleztetni.
Attól, hogy a szaki nő vagy férfi, még ugyan úgy kiakasztod a hülyeségekkel.
Eleve keves a szaki, nemhogy a noi szaki.
Nekem az oktatom meseltem hogy a 20 eves oktatoi palyafutasa alatt 3 noi tanuloja volt. Ez eleg keves ahhol hogy evente van neki 4-5 uj tanuloja legalabb, regen meg tobb is volt.
Egyszeruen noket nem erdekli a festet, burkolas, ugy mint kormos, sminkes ferfit se nagyon talalsz.
"csajok mentsük meg a helyzetet, legyünk szakik, és keressünk mi is sokat."
Vagyis pont olyan akarsz lenni, mint akiket most cikizel.
Csak nem a szokásos péniszirigység??!
Az meg, hogy nem értesz semmihez már nem is kérdéses.
Nem akarok olyan lenni, isten ments. De, az ő keresetük 70 % köszi nekem tökre megfelelne..... Mi van félsz hogy jön a konkur? Haha:D
Egyébként nemcsak nők vállalhatnák be ezt többen hanem a nem falu bikája típusú intelligensebb férfiak is, akár diplomával. Mivel azt a 80%-ot is ki kellene szolgálni valakinek aki szerintetek hülye, mert agyilag/időhiányban kevesek vagytok hozzá hogy nekik is dolgozzatok.
Aztán egyszerűbb rámondani hogy mindenki hülye. De van aki szereti a kihíváskat mert va hozzá agykapacitása, figyelme, és ők majd azokat megcsinálják, ti meg nyomuljatok a haverokkal meg a százezer nm-eseken keressétek magatokat halálra, egészségetekre. Aztán a megkeresett jó pénzzel meg vigyétek ám magántanárhoz a hülye gyerekeiteket hátha befut.... Mert a genetika adott.
Elképzeltem, hogy milyen lenne egy női szaki.
Egész nap hisztizne neked, mert éppen
- megjött,
- vagy nem jött meg,
- vagy azért mert teherbe esett,
- vagy azért mert nem tud teherbe esni... stb...stb...
Rögtön visszasírnád a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!