Új építésű ház költsége 2020?
5 vagyok nekem sincs kapcsolat rendszerem olyan amilyent szeretném hogy legyen. Viszont ismeretségi körömben sokan építkeztek, felújítottak és így szereztem szakikat adott munkafolyamatokra. Szerintem mindenkinek van ilyen lehetősége akár egy munkatárson keresztül akár rokon. Aki véleményezi az adott szaki vagy cég munkáját. jobb esetben meg is lehet nézni.
Hosszas keresgélés után arra jutottam nagyon sok mindent netről érdemesebb megvenni mint egy boltba.
Időigénnyel kapcsolatban, pedig mindenki maga dönti el mire van ideje. Régen is felépültek a házak saját szervezésbe, és ehhez nem kell túl sokat vissza menni az időben.
Pedig nagyjából ilyen árak vannak.
400 ezer /m2 alatt nem igazán lehet éppítetni.
drága az építőanyag, magas a minimál bér.
Bruttó 500.000/hó alatt nem találsz a vállalkozásodhoz szakképzett kőművest. Fűtés szerelő inkább 700...
Ezt pedig meg kell fizetni az ügyfélnek.
"Új építésű ház költsége 2020?"
1 házasság
Azt megjegyzem, ha számla nélkül dolgoztatsz és valami rosszul sül el, lehet akármilyen jó cég, vagy szaki, nincs semmilyen jogalapja a reklamációdnak.
Persze számlával a kezedben sem egyszerű egy rossz alapozást reklamálni, de legalább van rá esély, hogy egyszer majd kapj kártérítést.
Nem kötelező, de a te érdeked, hogy legyen. Nehezebb átvágni az éppítetőt ha rendesen töltik a naplót.
Bocs hogy kicsit negatív vagyok, de annyira tipikus a magyar helyzet.
Mindent áfamentesen, okosan, áron alul akar az éppítető, aztán ha csökkentett pénzért cserébe csökkentett minőséget kap, azonnal kezdődij az anyázás: mer' a piszkos vállalkozó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!