Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen zsákos betont kell...

Milyen zsákos betont kell alkalmazni úgy 50cm mélyen keretben oszlopnak?

Figyelt kérdés

Az elgondolás az, hogy a szőlő tőkèket, illetve tervezek ribizlit, számócát, büszkét, áfonyát kb 20m hosszam. 2-3 mèterenkent szeretnék zártszelvènyt beton oszloppal, ami kiemelkedik a földből...

Milyen zsákos vetont begyek és mennyit.

Tudom keverni gazdasagosabb lenne, de bérelni kellene keverőt idő meg szükös.

20*20-as 50cm mélyen elegendő, ha összehegesztem a felső pontjait kb 2m en?

febr. 10. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:

"Milyen zsákos vetont begyek és mennyit."

Bármilyen zsákos beton jó. Szerintem 20-30 zsák elég lesz.

febr. 10. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Baumit Fixbeton pont erre a célra van, de lényegesen olcsóbb ha te keversz betont házilag. Nem kell hozzá betonkeverő simán lapáttal a "földön" is be lehet keverni. Oszloponként minimum 1 zsákkal számolhatsz és ha tudsz akkor kis tüskéket heggesz az aljára, hogy jobban fogja a beton.

https://www.youtube.com/watch?v=Whfx_sWhAEo&t=5s

febr. 10. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

A zsákos beton sokkal jobb minőségű, mint amit házilag keversz, nem beszélve arról, hogy a cement nagyon hamar be tud kötni még állásában is.

Először is vegyél egy oszlop fúrót, vagy hegessz egyet mondjuk egy festék keveröhöz.

Így nem ásol túl széles gödröt.

Ki tudod számolni hogy hány zsák kell, vagy csinálsz próba betonozást.

Egyébként ha nagy áruházban veszed a zsákos anyagot, oda vissza is tudod vinni a felesleget.

febr. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!