Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mit kezdtetek az építkezésetek...

Mit kezdtetek az építkezéseteken lebzselő, fogyasztó haverokkal?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, hogy ez máshol is így van-e,de a pofám leszakad konkrétan már az emberek láttán, akiknek a tahóságuk határtalan.

Én már rég leépítettem volna az ilyen embereket,de ezek Párom haverjai, így vissza kell fognom. Ő meg mindig szívesen ad, szívesen lát Mindenkit.

Én meg sem anyagilag sem idegileg nem látom ennek értelmét, sőt bosszant.

Emberek járnak ki az építkezésünkhöz és nézik ahogy dolgozunk, sokáig, közben esznek-isznak dínom-dánom. Hogy nem érzik kellemetlennek a helyzetet? Sőt, még úgy adják elő, mintha segíteni jönnének, pedig csak láb alatt vannak és fogyasztanak.

Tényleg nagyon megterhelő már és nem tudom mi tévő legyek!?

2019. aug. 15. 21:44
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Hozzám jönne már rég leépítettem volna, sőt adott esetben meg is mondtam volna a frankót. De gondolom Te sem mész oda férjed haverjaihoz, hogy húzzanak haza, bár van aki képes erre annak elismerésem.:)
2020. nov. 26. 10:32
 32/40 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a férjednek kellene intézni, de ha ekkora értetlen és/vagy tutyimutyi, netán magasról tesz rád és a véleményedre, akkor az életben hidd el lesz ennél nagyobb gondotok is.
2020. nov. 26. 11:42
 33/40 anonim ***** válasza:
85%
Én először a férjemmel beszélném ezt meg. Hogy építse le a haverját. Ha látom, hogy nincs változás, lépnék. És eléállnék a havernaj, hogy elég volt.
2020. nov. 26. 18:49
 34/40 anonim ***** válasza:

"Képesek szólni, hogy elfogyott ez-az! Párom meg jó vendéglátóként rögtön hozat."

Hát ezt vele kellene akkor megbeszélni.

Nagyon más lehet a világképetek és a pénzzel való bánásotok.

Ez sajnos később is fog gondot okozni.

Eddig nem okozott neked gondot, ahogyan ő kezeli a (közös!) pénzt?...

2021. febr. 18. 18:43
 35/40 anonim ***** válasza:
52%

15: Nekem azon akadt most meg a szemem, hogy "oda jön".

Hova?

Hogyan?

Nincs kapu, amin be kell csöngetni?

Akkor azt kell először megépíteni!

Kapuban fogadni, megkérdezni, mit tud segíteni, hánytól hányig jöjjön, mikor lesz az a munkafázis és AZUTÁN (!) MIKOR van vacsora azoknak, akik ott voltak délután.

Esetleg bevezetni egy rendszert, hogy előző nap beosztjátok, ki mikor jön és utána van egy étkezés, vagy hánykor van szünet inni, stb.

Legyen 2 turnus, és csak arra lehessen jönni.

Ne lehessen csak úgy beesni, kezdjetek el TULAJDONOSKÉNT BÁNNI a telketekkel!

Rend a lelke mindennek!:)

Nálatok nincs rendszer, ennyi.

2021. febr. 18. 18:49
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Az is furcsa, hogy "hozat".

Kivel? Honnan?

Mert lehetne mondjuk az is segítség a haveroktól, hogy ők vásárolnak be NEKTEK és azoknak, akik ott dolgoznak. Persze az árát odaadnátok, úgy értem.

2021. febr. 18. 18:54
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

24: Indoknak még az is jó, ezt gyakran mondja egy pár: szeretnénk kettesben lenni.

Mégis egy fiatal pár mi a frncért dolgozott volna annyit, ha nem azért, hogy legyen közös fészkük, ahol nem a szülők jelenlétében kell házaséletet élni??

Az ilyen magányos havernak talán eszébe sem jut, hogy másnak lehet más magánéleti terve, mint az övé, a zsúrozás.

2021. febr. 18. 19:06
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

"aztán ebből ugye 3 személyes vacsora lett"

Egy ilyen vacsora optimálisan egy szerelmi randevú.

Félhomály, gyertya, bébidoll... És a párod ajtót nyit???

2021. febr. 18. 19:14
 39/40 anonim ***** válasza:
64%
Van egy 48%-os lepontozó B uzi! Gondolom arra mész el, hogy nyomkodod a piros X-et.
2021. febr. 18. 19:36
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

39: Le kéne szerelni az egész értékelési rendszert a francba.

Mi az értelme mégis? Ne lehessen önfeledten, örömmel beszélgetni?

2021. febr. 18. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!