Mit kezdtetek az építkezéseteken lebzselő, fogyasztó haverokkal?
Én nem tudom, hogy ez máshol is így van-e,de a pofám leszakad konkrétan már az emberek láttán, akiknek a tahóságuk határtalan.
Én már rég leépítettem volna az ilyen embereket,de ezek Párom haverjai, így vissza kell fognom. Ő meg mindig szívesen ad, szívesen lát Mindenkit.
Én meg sem anyagilag sem idegileg nem látom ennek értelmét, sőt bosszant.
Emberek járnak ki az építkezésünkhöz és nézik ahogy dolgozunk, sokáig, közben esznek-isznak dínom-dánom. Hogy nem érzik kellemetlennek a helyzetet? Sőt, még úgy adják elő, mintha segíteni jönnének, pedig csak láb alatt vannak és fogyasztanak.
Tényleg nagyon megterhelő már és nem tudom mi tévő legyek!?
Köszi minden segítséget, ötletet!
De ma is pl.4-en dolgoztunk és ketten álltak néztek és ittak-ettek. Plusz volt egy harmadik is de csak rövidebb ideig. Nem tudtuk volna munkát adni,mert amit épp csinàltunk ahhoz elegek voltunk 4-en. Illetve abba besegíthettek volna dehát nem mozdultak de igazából nem is volt rá szükség.
Ez meg hogy ne lehessen korlátlan fogyasztás. Képesek szólni, hogy elfogyott ez-az! Párom meg jó vendéglátóként rögtön hozat.
Komolyan mondom sírni tudnék, pedig nem vagyok az a sírós fajta.
Ezt rövidtávon a pároddal kellene lerendezni.
Én férfiként mondom biztos, hogy elhajtanám függetlenül attól, hogy a "barátom"!
"Érthető, hogy ilyet nem mondana."
Hogy mi?
Édes drága Bélám! Mielőtt megsértődsz! Vagy megfogod a lapát végét, vagy legközelebb akkor gyere sörözni, ha már készen vagyunk!
Tunyacsáp! Ájjjjjál neki lapátolni! Azé jöttél nem?
Géza! Fér még beléd! Nem? Akkor gyere szépen és mozogd le!
Jóska! Ne pihenj már annyit! Úgyse lesz semmi este az asszonnyal, nem kell tartalékolni az energiát!
- Srácok! Mindenki számára tiszta ugye, hogy egy építkezés qrva sok pénz? Mi a végét járjuk, így nem lesz kaja-pia, legfeljebb ásványvíz és zsíros kenyér!
Ezért, ha jöttök=lesztek, ha hoztok=esztek!
Köszönöm a megértéseteket és mindenkit szeretettel várok a hétvégén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!