Mit kezdtetek az építkezéseteken lebzselő, fogyasztó haverokkal?
Én nem tudom, hogy ez máshol is így van-e,de a pofám leszakad konkrétan már az emberek láttán, akiknek a tahóságuk határtalan.
Én már rég leépítettem volna az ilyen embereket,de ezek Párom haverjai, így vissza kell fognom. Ő meg mindig szívesen ad, szívesen lát Mindenkit.
Én meg sem anyagilag sem idegileg nem látom ennek értelmét, sőt bosszant.
Emberek járnak ki az építkezésünkhöz és nézik ahogy dolgozunk, sokáig, közben esznek-isznak dínom-dánom. Hogy nem érzik kellemetlennek a helyzetet? Sőt, még úgy adják elő, mintha segíteni jönnének, pedig csak láb alatt vannak és fogyasztanak.
Tényleg nagyon megterhelő már és nem tudom mi tévő legyek!?
Barátnőmnek mikor ezt elpanaszoltam, illetve tanácsot kértem, Ő is ezen volt meglepve, hogy ennyi idejük van embereknek, ráadásul hétköznap. Meg tényleg, hogy bőr is ennyi van a képükön.
A kulcsszavaknál egyébként úgy adtam meg, hogy "hívatlan vendég" de látom csak a vendégeket írta ki, pedig jó helyre tettem a vesszőt. Mindegy, a lényeg, hogy tök jók ezek a beszólások, ha valóban azért jöttek volna, hogy érdemben dolgozzanak vagy éppen rájuk lehetne bízni valami érdemit, de ez nincs így.
Próbálom és Ő is próbálná,de eléggé kivitelezhetetlennek érzem, azért kértem már itt is tanácsot.
Tehát gondoljatok bele, attól a pár embertől akik oda tényleg segíteni, dolgozni jönnek, nyilván nem sajnálunk semmit és szívesen, örömmel ellátjuk Őket. Most ezt hogy kivitelezed, hogy ott van 6-ból 3, akit megkínálsz a többit meg nem? Nem tudom kivitelezni. És eleve emiatt, hogy azoknak akik tényleg megérdemlik,legyen mindig mit adnunk, emiatt mindenből hoznunk kell még, ha elfogy és így tovább és így tovább...
Ma már sírtam is és eléggé levert a hangulatom, tudnék még...
Már előre félek, hogy nemsoká viszem ki az ebédet és mi fogad ott...
Ki nem dolgozik ne is egyék a pénzemből.
Pároddal vitasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!