Fűtötök még?
Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 21:36
2/12 anonim válasza:
Nem. Már nyitott ablaknál alszom.
3/12 anonim válasza:
Állandóan nem,de egy bizonyos hőmérséklet alatt automatikusan bekapcsol a fűtés. Elég fázósak vagyunk, máshogy nem tudjuk átvészelni ezt az “egyik nap nyolc fok van, másik nap huszonnyolc” időjárást. Néha bekuckózva a paplan ál, fűtéssel alszom, néha nyitott ablak mellett.
4/12 anonim válasza:
Ezért rakattuk a cserép kályhát .
6/12 A kérdező kommentje:
"Nem. Már nyitott ablaknál alszom."
Az igen! Nálunk most 12 fok van kint. Mi lesz hajnalban?! :O Pedig én sem vagyok kimondottan fázós. Most 20,4 fok van a lakásban. Ez még elviselhető fűtés nélkül. Múlt hét elején pár napig nem ment 7 fok fölé a maximum. Kb februári idő, így ment a fűtés. Ami fura, mert még másfél hét és nyár van. :)
2019. máj. 20. 22:14
7/12 lencsefőzelék válasza:
Hétvégén még bekapcsolt néha, hétfőn már a Nap fűtött. :) Keleti, déli és nyugati ablakok is vannak, így napos időben fel tud melegedni a lakás. Ha 10-12 fok van kint éjjel, akkor azért már annyira nem hűl ki, úgyhogy remélhetőleg május 19-ével lezárult a fűtési szezon itthon.
8/12 anonim válasza:
Szinte minden nap ment egy órát a fűtés múlt héten. De változó, volt hogy bukó ablaknál aludtunk.
9/12 anonim válasza:
Március vége óta nem, én is nyitott ablaknál aludtam az elmúlt napokban. 20 fok van a lakásban.
10/12 anonim válasza:
Cirkó van, termosztáttal. Nem szoktam hozzányúlni soha, amikor hideg van, bekapcsol. Tavalyelőtt augusztus elején is bekapcsolt, amikor kint csak 4 fok volt hajnalban, mi nyáron se szeretünk fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!