Fűtötök már?
Figyelt kérdés
Ha még nem, hány foknál kapcsoljátok majd be?2016. okt. 6. 19:39
1/18 anonim válasza:
Mi már igen, de nálunk a szobában eléggé hideg van😊
2/18 anonim válasza:
Távfűtésünk van felújított panelban. 3ason van a szobámban a kapcsoló, ha úgy érzi hideg van akkor befűt egy kicsit
3/18 anonim válasza:
Mi már igen, de nálunk a szobában eléggé hideg van😊
4/18 anonim válasza:
Még jó időnek érzem a szobát, de lehet begyújtok, ha az asszony fázni fog...
5/18 anonim válasza:
Minimum 20 fok van a házban. 18-ig eszünkbe se jut fűteni, inkább sütőtököt sütünk s pulóvert veszünk fel. Az első befűtés dátumát eltoljuk, amennyire lehet :D Onnantól 17-19 lesz a házban, a szobákban több, a konyhában, fürdőben kevesebb. Addig még sok nap van akkor is, ha így marad az idő (remélem, nem, október van, kedvenc kiránduló időszakom, piros cserszömörce, megfelelő hőmérséklet... esett itt már eleget).
6/18 anonim válasza:
Nekem még 20 fok van a házban, fűtés nélkül. Ezért még nem is erőltetem, ha nem muszáj. A kazán ki van takarítva, benne van a papír és a gyújtós, egy szál gyufával indulhat a rendszer bármikor.
7/18 anonim válasza:
még ebben a hónapban biztos nem...
9/18 anonim válasza:
19-21 fok körül ingadozik a ház hőmérséklete. Ez önmagában tenni-venni, élni eleg, de fürdésnél, szeretkezésnél már kevés, igy este befűtünk, megkeringetjük parszor a vizet a rendszerben, egy ora alatt kellemes meleg lesz. Ezen nem spórolunk. Persze lehet azt mondani, hogy az ember fel tud öltözni, de ugye vannak meztelen programok is. 😉
10/18 anonim válasza:
Az ember hőigénye meztelenül is szór :) Van, aki fázósabb, van, aki kevésbé, a hangulat és a mozgás is számít (bármit moccanok, irreális mértékben melegít)... Zuhanyzáskor, pláne fürdéskor én pont a legkevésbé igénylem a meleget, hisz úgyis folyik rám/körülvesz a meleg víz s nem is tart olyan sokáig. A páromnak pedig pont akkor fontos, mert nagyon ki tud hűlni, ha elkezd párologni. Meleg vizes kézmosástól az én kezem felmelegszik, az övé jégcsappá alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!