Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fűtötök már?

Fűtötök már?

Figyelt kérdés
Ha még nem, hány foknál kapcsoljátok majd be?

2016. okt. 6. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen még nem, csak kis kerámiabetétes hősugárzókkal egy-egy szobát, amit éppen használ valaki (hálók, konyha, fürdő).
2016. okt. 7. 18:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Asszem 1-2 nap és én is befűtök, kezd hűvös lenni...

2016. okt. 7. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Három napja csak időlegesen tekertem fel a radiátort, de ma már egész nap rajta kellett hagynom. kint egész nap borongós, esős, szeles idő van és 8 fok a max. Ennek már a fele se tréfa. (Németország)
2016. okt. 7. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Problémás ám ez a különösen hideg, borongós, néha esős idő. Olyan gyorsan hűl a ház, hogy nehéz követnem a hőigényem csökkenésével. 1-2 hete még tartotta a 21-22 fokot, most durván csökken. Ma már tartósan 20 alá ment s bár ennél általában hidegebb van, amikor fűtünk, nem szoktam meg s ha nem öltözöm fel rendesen, fáradtan már fázom. Egy héten belül fűtenünk kell, ha ilyen marad az idő... Addig pedig sütögetünk, az kellemes, sokkal jobban hat, mint a szobahőmérséklet emeléséből látszik. Minden napra egy piskóta (vagy valami hasonló), úgyis jól jön a szálkásításomhoz.
2016. okt. 8. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
(Persze sütőtök jobb lenne, az 2,5 órát sül, nem 12 percet.)
2016. okt. 8. 00:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Mi is többet sütünk mostanában, a konyha a leghidegebb helyiség, oda jól jön a plusz hő.

Ma reggel majdnem fagyott, hűlt is a levegő idebent, viszont most szépen süt a nap, így nem kell még fűtés. Talán ma már melegebb lesz, az előző napokban csak 8-10 fok volt.

2016. okt. 8. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
mi már szerda óta fűtünk, a munkahelyemen úgyse volt fűtés,most meg egy képzésen van 15 fok, /közel lakó behozott egy hőmérőt.
2016. okt. 8. 13:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Na, végül ma reggel én is bekapcsoltam a fűtést kicsit, hogy száradjanak a ruhák, de amúgy is jól esett már.
2016. okt. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!