Ti fűtötök még?
Este kicsit a nappaliban, kellemesebb úgy.
reggel mikor elmegyünk otthonról, lekapcsoljuk, csak az őrláng ég mindenhol(konvektor).
Igen,délután begyújtok a cserép kályhába .
A gázzal is füteni kell kicsit,mert a fürdőben hideg van .
Igen, még megy a gàzkazàn.
Így, hogy itthon vagyok, nappal is, este meg plàne kell, nincs kedvem a lànyom orvoshoz vinni.
Azért, hogy a kellemes 22-23 fok meglegyen a hàzban, még kell fűteni.
Nem én fűtök, hanem a cirkó. :)
Be van állítva ugyanúgy, mint télen, aztán ha hideg lesz a szobában, akkor bekapcsol, ha meg meleg van enélkül is, akkor nem kapcsol be. Én nyáron se szeretem jobban a hideget, mint télen. A fűtés nálam nem a naptáron alapul, hanem a hőmérsékleten.
Az őrlángot nyárra se szoktam kikapcsolni. Belekerül ugyan pár ezresbe, de eddig akármikor lekapcsoltam, akkor ősszel nem lehetett bekapcsolni, mert elpiszkolódott, és a szerelő háromszor annyit elkért kiszállással, mint amennyit az őrláng fogyasztott volna. Plusz, előfordult valamelyik évben augusztus elején is olyan hideg időszak, amikor pár napig hajnalonta majdnem fagyott, olyankor beindult a fűtés egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!