Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti fűtötök még?

Ti fűtötök még?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 18:36
 1/9 anonim válasza:
Igen, de nem egész nap, délután fél 4 től reggel 8ig
2019. ápr. 3. 18:39
 2/9 mindentudó99 ***** válasza:
Csak kb négytől estig.
2019. ápr. 3. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Este kicsit a nappaliban, kellemesebb úgy.

reggel mikor elmegyünk otthonról, lekapcsoljuk, csak az őrláng ég mindenhol(konvektor).

2019. ápr. 3. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,délután begyújtok a cserép kályhába .

A gázzal is füteni kell kicsit,mert a fürdőben hideg van .

2019. ápr. 3. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Éjszakára feljebb állítom a termosztátot. Kondenzációs kazán van. Nem szeretek fázni néhány köbméter gázt fogyaszt csak.
2019. ápr. 3. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Már 2 hete nem. Új építésű társasház, 21-22 fok tartósan így is.
2019. ápr. 4. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, még megy a gàzkazàn.

Így, hogy itthon vagyok, nappal is, este meg plàne kell, nincs kedvem a lànyom orvoshoz vinni.

Azért, hogy a kellemes 22-23 fok meglegyen a hàzban, még kell fűteni.

2019. ápr. 4. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Néha este vagy reggel bekapcsoljuk kicsit, de nem mindennap, csak ha épp fázunk. Délután pedig nyitva vannak az ablakok, ha süt a nap, kellemesen felmelegszik magától a lakás.
2019. ápr. 4. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem én fűtök, hanem a cirkó. :)

Be van állítva ugyanúgy, mint télen, aztán ha hideg lesz a szobában, akkor bekapcsol, ha meg meleg van enélkül is, akkor nem kapcsol be. Én nyáron se szeretem jobban a hideget, mint télen. A fűtés nálam nem a naptáron alapul, hanem a hőmérsékleten.

Az őrlángot nyárra se szoktam kikapcsolni. Belekerül ugyan pár ezresbe, de eddig akármikor lekapcsoltam, akkor ősszel nem lehetett bekapcsolni, mert elpiszkolódott, és a szerelő háromszor annyit elkért kiszállással, mint amennyit az őrláng fogyasztott volna. Plusz, előfordult valamelyik évben augusztus elején is olyan hideg időszak, amikor pár napig hajnalonta majdnem fagyott, olyankor beindult a fűtés egy kis időre.

2019. ápr. 4. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!