Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik ilyen betörő trükk...

Létezik ilyen betörő trükk vagy csak paranoia?

Figyelt kérdés

Tegnap éjfélkor le akartam feküdni és mentem ki a szobából. Akkor vettem észre, hogy a kocsibeállóban ég egy lámpa. Párommal felfegyverkeztünk gázfegyverekkel és kimentünk körbenézni. Az egyik lámpa volt felkapcsolva. Minden cucc a helyén volt. Van egy beugró a ház végében, többszáz ezer Ft-nyi cucc van felhalmozva, pl rotációs kapa, ágaprító, szivattyú,heggesztőgép, stb. Nincsenek elpakolva. És még egy halom kisebb cucc, 2 autó ami nem volt bezárva.

Semmi nem tűnt el, minden érintetlen volt.

Nem tudom mire vélni az egészet. Nem rémlik, hogy a napokban felkapcsoltam volna a lámpát vagy a közelében jártam volna. (persze ez is számításba van véve)

Lehetséges ilyen trükk, hogy bejönnek, nem nyúlnak semmihez, csak pl a lámpát fellövik és figyelik, hogy mennyi idő alatt reagálok rá? (ebből kalkulálva, hogy milyen gyakran járok kint)

Bár így most épp gyanakvó lettem. Tehát nem logikus.

2019. máj. 3. 08:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Majd kirakok egy tábla szalonnát. Értem, hogy vicces a sztori, de tényleg fura.
2019. máj. 3. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
ok, látom valaki töröltette a migránsos kommentet, így meg az én kommentem lett vicces önmagában.
2019. máj. 3. 08:35
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
80%
Nem hinném hogy kapcsolgatnák a lámpát. Inkább kirámolnak sötétben. Érdemes lenne riasztót tenni.
2019. máj. 3. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Lehetséges. Otthon vagytok-e, miközben kimentek megnézni, mi van, besurrannak a házba, stb.

De az is elképzelhető, hogy egy állat kapcsolta fel valahogyan a lámpát (te tudod, hogy ez lehetséges-e).

2019. máj. 3. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Vagy inkább érdemes lenne zárt tárolóban tárolni a dolgokat. Meg az autókat is zárni éjszakára.

Ha nem látják hogy van miért bemenni, nem is mennek be.

Vagy kutyát tartani.

2019. máj. 3. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Riasztó van távfelügyelettel, ki is van táblázva a ház.

Csak a zárt helységeket figyeli persze.

A (leendő) műhely tele van pakolva, nem két perc átrámolnom úgy, hogy beférjenek a dolgok, nem volt még időm rendbe tenni, csak másfél éve lakunk itt.

Sajnos minden nem fér be egyszerűen.

A kocsikat is zárni szoktuk, de most elmaradt.

Kintre majd felpakolok egy érzékelős reflektort, meg kamerát is.

Házba nem tudtak volna bejönni mert párom az ajtóban volt és mindkettőnk kezében elég nagy gázpisztoly volt, szal ha tleg volt itt valaki, akkor remélem láttak minket :)

Házat átnéztem belülről, nem volt itt senki.

Kutya is be van tervezve.

Állat, hát, olyan helyen van a kapcsoló, hogy nehezen hiszem el, persze az esély fennáll annak is.

2019. máj. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!