A jehovásokat ki lehet valahogy zavarni a házból?
Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória, de direkt nem akartam a vallásba rakni, mert rögtön jönnének a jehovák hisztizni. Zsinórban a harmadik vasárnap, hogy itt vannak. Mindig mások. Első alkalommal csak simán becsöngettek ahogy szoktak, ajtó arcbacsapása után el is tűntek, nincs ezzel semmi gond. De amit a múlt héten, meg aztán ma délelőtt is csináltak, az már kicsapta a biztosítékot nálam is meg néhány további lakónál is, akikkel beszéltem. Egész délelőtt a házban cirkáltak párban, gyakorlatilag vadásztak a szerencsétlen emberre aki éppen menne le, vagy vinné ki a kukát vagy tudomisén. Az egyik szomszéd mesélte, hogy még a szemétledobót is csekkolták, hátha van ott is valami lakás ahová be lehet csöngetni. Utánam például beszálltak a liftbe, ahol elkezdték nyomatni a sódert, pl rákérdeztek hogy egyedül élek-e, és amikor felelőtlenül azt mondtam h igen, elkezdtek rinyálni a család szentségéről meg ilyenek, és hogy olvassam a bibliájukat. Én vágom hogy ez a vallásuk része meg tiszteletben kell tartani meg minden, de szerintem nem normális, hogy vasárnap délelőtt a saját lakásomból nem tudok lemenni anélkül, hogy megpróbálnának megtéríteni a hetedik és a nyolcadik emelet között. Meg amúgy is minek jönnek minden héten, ha most vasárnap senki nem akart megtérni, akkor jövő héten majd biztos akar, nem? Tényleg nagyon zavar a dolog. Nem vagyok jogász, de ez nem meríti ki a zaklatás fogalmát? Hogy lehetne megszabadulni tőlük?2018. dec. 9. 17:34
41/42 anonim válasza:
ja persze utolso.
majd mikor a bortonben leszel szembe velem akkor majd vihoghatsz.
42/42 anonim válasza:
Én börtönben? :D :D :D
Ezt hogy gondolod? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!