A jehovásokat ki lehet valahogy zavarni a házból?
jogi értelemben sajnos nem zaklatás. Engem is találtak már be az utcán, de ilyenkor előrántom a szűkszavú és a tajparaszt énemet, ha kérdez: "mi köze hozzá?" ha nekiáll süketelni: "na menjen és mást fárasszon a baromságaival, viszlát"
Válaszokkal szoktam rövidre zärni a dolgot. Hozzám kétszer csengettek be. Elsőre szóltam, hogy ide többet nem kell. Le se szarták, ugyanazok jöttek vissza pár hét múlva. Szépen kulturáltan felnyomtam az egyik szentfazekat a falra és megkértem, hogy az orra épsége érdekében, -amiért nagyon aggódom- kerülje el az utcát is.
Meghatotta a gondoskodás, mert azóta csend van.
Baromi nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a lépcsőház magánterület. Olvasgass kicsit a vonatkozó törvények-rendeletek között, mielőtt máskor ekkora butaságot tervezel leírni.
Kérdező, nem kell kizavarni őket, békés emberek, Jézus Krisztus barátai, beszélgess el kicsit velük, ültesd be őket egy kávéra, teára, ők is emberek, jólesik nekik egy kis törődés. Neked sem árt, ha egy kis fény szűrődik sivár kis életedbe...
Vidiripi
"Kérdező, nem kell kizavarni őket, békés emberek,..."
Igen azok csak vannak közöttük olyanok akik nem értik meg hogy nem érdekli a házigazdát a mondanivalójuk!
"...Jézus Krisztus barátai, beszélgess el kicsit velük, ültesd be őket egy kávéra, teára, ők is emberek, jólesik nekik egy kis törődés."
Miért lennének Jézus Krisztus barátai?
"Neked sem árt, ha egy kis fény szűrődik sivár kis életedbe..."
És te úgy gondolod hogy az Őrtorony teológia lenne a fény az életedben?
Kérdező, te írtad le a kérdés alatt, hogy mennyire sivár az életed.
Tényleg megoldás lenne velük vasárnaponként kis közös kávézás, teázás, terefere, ilyesmi.
Javasolni fogom nekik, hogy keressenek fel újra!
csak 1 mód van, először
TISZTESSÉGES EMBERI MÓDON
elküldeni őket hogy mondják meg a többieknek,
hogy IDE soha többet senki ne jöjjön!
HA nagyon akadékoskodnak akkor meg
ÚGY MEGFENYEGETNI ŐKET ÉLETVESZÉLYESEN !!!
,hogy ÖRÖKRE emlékezzenek erre a helyre és meséljék el minden szektásnak hogy vigyázzanak mert ezen HELYEN VALÓBAN ÉLETVESZÉLYBE IS KERÜLHETNEK ÉS EZ NEM VICC.
terjedjen csak el reszkessenek, féljenek
MERT VAN MIÉRT NEKIK ÉS AZ NEM A VALLÁSUK
HANEM A CSALÁDOKRA ÁRTÓ CSELEKEDETEIK!
CSELEKEDETEK amivel KÁRT OKOZTAK-OKOZNAK, mert azt lehet valóságként megtörténés miatt 100%nak venni.
/nem szabad velük hosszas beszélgetésekbe folyni,
nem az a cél, időpocséklás/
Vidiripi
"ÚGY MEGFENYEGETNI ŐKET ÉLETVESZÉLYESEN !!!
,hogy ÖRÖKRE emlékezzenek erre a helyre és meséljék el minden szektásnak hogy vigyázzanak mert ezen HELYEN VALÓBAN ÉLETVESZÉLYBE IS KERÜLHETNEK ÉS EZ NEM VICC."
Az ilyen eset akár büntetőjogi eljárást is eredményezhet! Nem ér annyit a dolog! És vannak más egyéb lehetőségek!
vidiripi-nek.
tudod Nekem megér annyit és mindig meg fogja érni!
soha nem voltak jogi problémáim. nem vesztettem pert soha életemben de az is igaz engem,céget,..soha sem perelt még be senki.
/szóbeli bármilyen fenyegetést saját család védelem miatt még egyetlen rendőrnél,ügyésznél sem lépte át az elitélő intézkedés határát./
A JEHOVÁK MEG AZ A SAJÁT TAPASZTALATOM hogy jobb ha FÉLNEK, mert a FÉLELEM AZ RETTENETES NAGY elsők között lévő visszatartó erő, sokszor még a szeretetnél is nagyságrendekkel nagyobb.
én nem kivánom hogy szeressenek a szekta tagjai vagy normális embernek tartsanak, inkább féljenek tőlem és a család legyen biztonságban tőlük.
mert ha " bárhol fogást találnak " a velük szembeni tisztességes emberi viselkedés miatt , akkor semmit sem ért a normális viselkedés velük.
nekünk ez vált be evtized... alatt és ezért merem tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!