Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A jehovásokat ki lehet valahog...

A jehovásokat ki lehet valahogy zavarni a házból?

Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória, de direkt nem akartam a vallásba rakni, mert rögtön jönnének a jehovák hisztizni. Zsinórban a harmadik vasárnap, hogy itt vannak. Mindig mások. Első alkalommal csak simán becsöngettek ahogy szoktak, ajtó arcbacsapása után el is tűntek, nincs ezzel semmi gond. De amit a múlt héten, meg aztán ma délelőtt is csináltak, az már kicsapta a biztosítékot nálam is meg néhány további lakónál is, akikkel beszéltem. Egész délelőtt a házban cirkáltak párban, gyakorlatilag vadásztak a szerencsétlen emberre aki éppen menne le, vagy vinné ki a kukát vagy tudomisén. Az egyik szomszéd mesélte, hogy még a szemétledobót is csekkolták, hátha van ott is valami lakás ahová be lehet csöngetni. Utánam például beszálltak a liftbe, ahol elkezdték nyomatni a sódert, pl rákérdeztek hogy egyedül élek-e, és amikor felelőtlenül azt mondtam h igen, elkezdtek rinyálni a család szentségéről meg ilyenek, és hogy olvassam a bibliájukat. Én vágom hogy ez a vallásuk része meg tiszteletben kell tartani meg minden, de szerintem nem normális, hogy vasárnap délelőtt a saját lakásomból nem tudok lemenni anélkül, hogy megpróbálnának megtéríteni a hetedik és a nyolcadik emelet között. Meg amúgy is minek jönnek minden héten, ha most vasárnap senki nem akart megtérni, akkor jövő héten majd biztos akar, nem? Tényleg nagyon zavar a dolog. Nem vagyok jogász, de ez nem meríti ki a zaklatás fogalmát? Hogy lehetne megszabadulni tőlük?

2018. dec. 9. 17:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"tudod Nekem megér annyit és mindig meg fogja érni!"

Az egy dolog hogy neked megéri! De ne vigyél bele másokat! Pont az a bajod hogy a tanúk belevisznek másokat a problémába!

Erre te ugyan azt csinálod másokat vinnél bele a problémába!

"soha nem voltak jogi problémáim. nem vesztettem pert soha életemben de az is igaz engem,céget,..soha sem perelt még be senki."

Akkor fogalmad sincs mivel jár egy ilyen! Így könnyen beszélsz!

"A JEHOVÁK MEG AZ A SAJÁT TAPASZTALATOM hogy jobb ha FÉLNEK, mert a FÉLELEM AZ RETTENETES NAGY elsők között lévő visszatartó erő, sokszor még a szeretetnél is nagyságrendekkel nagyobb."

Akkor megfenyegeted az embereket is hogy ne álljanak velük szóba?

"mert ha " bárhol fogást találnak " a velük szembeni tisztességes emberi viselkedés miatt , akkor semmit sem ért a normális viselkedés velük."

Én normálisan viselkedem velük és igen próbálnak úgymond fogást találni rajtam. De nem tudnak! Sőt a saját szavaikat hoztam fel nekik és bevált. Nem tudtak vele mit kezdeni!

"nekünk ez vált be evtized... alatt és ezért merem tanácsolni."

Megtehetném hogy jelentem a válaszodat és nagy valószínűség szerint törölnék is! És ha máshol is ezt írod ott is lehet jelenteni!

Ez egy lehetősége amivel most nem élek de megtehetném!

2019. dec. 28. 11:36
 22/42 anonim ***** válasza:

kedves vidiripi.

hogy te vagy bárki mit jelentget és mit nem vagy törlik e vagy nem az ENGEM ABSZOLÚT NEM ÉRDEKEL! engem MÁS 1% BAN SEM BEFOLYÁSOL ha saját véleményt kell mondanom MÉG AZ ÉLETBEN SEM SEHOL NEM HOGY FÓRUMON!

itt nem rólam vagy rólad van szó mint 1 emberről hogy ki mit csinál.

ha NEM VAGY OTTHON, és a feleséged,gyereked,rokonod,vérszerinti családtagok állnak velük szóba , pl a 8 éves fiad. akkor tudod ami példát mutatsz a családban azt fogják a többiek is LEMÁSOLNI!

ha Te szóba álLsz velük akkor a 8 ÉVES GYEREKED IS SZÓBA FOG A VÁROSBAN AZ UTCÁN!!! érted ?????

én nem kivánom senkinek hogy ez megtörténjen!!!

de itt egy valóságban is megtörtént ÉDESANYA LEVELE HOGY MENNYIRE KI VAN BORULVA MERT KÉPTELEN MEGVÉDENI A GYEREKÉT IS TŐLÜK ! :

"

Létrehozva: 2005. augusztus 2. 11:27

Elegem van! Sajnos nem találtam semmi címet, ahova írhatnék, pedig nagyon szívesen elmondanám a véleményemet az illetékeseknek. Nem érdekel, hogy ki miben hisz vagy éppen nem hisz. Az sem, hogy vannak emberek, akik feladatuknak érzik, hogy másokat megtérítsenek. De az igenis zavar, hogy már 14-15 éves gyerekeket is térítenek az utcán! Már másodszor fordult elő, hogy a fiamat megállították az utcán és elkezdtek neki térítő szövegeket magyarázni. Nem elég, hogy etikátlan, de törvényellenes is, hiszen a gyerek testi-lelki-érzelmi fejlődéséért kizárólag a szülő felelős. Magyarul, ha valaki a szülő tudta és engedélye nélkül másra szeretné nevelni a gyereket, az bűncselekményt követ el! Senki, semmilyen szándékkal ne akarja a gyerekem gondolkodását megváltoztatni! Majd mi gondoskodunk az ő gondolkodásáról, úgy, ahogyan azt mi jónak látjuk! Nagyon elegem van! Még szerencse, hogy a fiam nevet rajta és nem akar beállni közéjük. "

ha Te szóba állsz velük akkor a TE VÉRED,pár éves gyereked IS SZÓBA FOG ÁLLNI VELÜK !! ök nem olyan szuper felkészülek mint te vidiripi!

MI LESZ AZ EREDMÉNYE ha te ott sem vagy és nem is szól róla az aki velük érintkezett?????

biztos vagy abban hogy nem történt semmi baj ?!

a leggyorsabb és legegyszerübb mód amit mindenki meg tud tenni, hogy AZONNAL pár szó után ha nem mennek el akkor ELZAVARNI ŐKET!

ezt még a gyereked is tudja hogy mit jelent ha látja tőled és ugy is viszonyul hozzájuk!

én teljesen nyugodt szívvel tudom ez ajánlani bárkinek mert gyors és hatékony !

2019. dec. 28. 12:14
 23/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"ha Te szóba álLsz velük akkor a 8 ÉVES GYEREKED IS SZÓBA FOG A VÁROSBAN AZ UTCÁN!!! érted ?????"

És te érted hogy mi áll az anya levelében?

Azt írja idézem: "Már másodszor fordult elő, hogy a fiamat megállították az utcán és elkezdtek neki térítő szövegeket magyarázni."..."Még szerencse, hogy a fiam nevet rajta és nem akar beállni közéjük."

- Ez azt jelenti hogy az a fiú megállt és hallotta hogy mit mondanak neki!

Érted! Akkor milyen nevelést kapott ez a gyerek ha megállt és meghallgatta őket?

Nem tudod a gyerekedet mindentől megvédeni és szabad akarata van annak a gyereknek.

De nem csak annak hanem mindenkinek!

Tudod mire tudod a gyerekedet megtanítani illetve mire kellene?

Na nem arra hogy életveszélyesen megfenyegessen másokat! Hanem arra hogy hall valamit akkor azt beszélje meg az apjával és az anyjával! Vagy bármit amit nem ismer azt a szüleitől érdeklődje meg mielőtt kipróbálná. Erre kellene megtanítani az összes gyereket. Mert nem vagy vele a nap 24 órájában! És képzeld el nem csak megtéríteni akarják a gyerekeket hanem más dolgok is vannak az egyik legsúlyosabb a drog de az alkohol és a dohányzás is probléma lehet. Vagy épp az hogy ráveszik valami bűncselekményre pl. lopjon el valamit! Egy gyermekre ezer veszély leselkedik. Ezért arra kell megtanítani még hogy felelősségteljesen gondolkodjon! És az hogy erőszakosan viselkedünk valakivel aki nem tetszik nekünk az nem felelősségteljes viselkedés. Az megint egy másik dolog amikor megtámadják a családját az embernek! De a gyerekedet is megtámadhatják és nem biztos hogy az a legjobb ha elkezdi jártatni a száját. Mivel könnyen lehet hogy elfajul a dolog és leszúrják. Ha észerű az ember elgondolkozik mi a fontosabb egy telefon vagy az életem. Vigye a telefont azt lehet másikat venni!

Millió példát lehet hozni! Az élet nem olyan egyszerű!

"ha Te szóba állsz velük akkor a TE VÉRED,pár éves gyereked IS SZÓBA FOG ÁLLNI VELÜK !! ök nem olyan szuper felkészülek mint te vidiripi!"

Képzeld el hogy fellehet készíteni a gyereket is. Gondoltad volna? De addig is arra tanítsd meg a gyerekedet hogy beszéljen meg veled mindent. De ehhez az kell hogy a szülő foglalkozzon a gyerekével ami a mai szülőknek nem igazán akar összejönni! Hogy ez kinek a hibája az egy másik kérdés!

De az a szülő aki tényleg oda figyel a gyerekére (nem csak tisztaruha ,étel ,meg játék kell a gyereknek) az arra is oda figyel hogy megkérdezze mi volt az oviban ,suliban vagy hogy miről beszélgettek a kis barátaikkal!

"MI LESZ AZ EREDMÉNYE ha te ott sem vagy és nem is szól róla az aki velük érintkezett?????

biztos vagy abban hogy nem történt semmi baj ?!"

Nem! De te sem kísérgetheted a gyerekedet mindennap. És nem is dönthetsz el mindent helyette. Akkor hogyan fog megtanulni önállóan élni? Hogyan hozza meg a saját döntéseit? Tanítsd meg arra hogy járjon utána a dolgoknak ,hogy a kérdéseire hol kutathat válaszok után! Első körben természetesen a szülők legyenek a kérdések megválaszolásának legfőbb forrásai! De a helyzet az hogy a szülők sem tudják mindenre a választ! És egy 15 éves gyereknek már van olyan kérdése amelyre a szülők nem tudják a választ! Van neked arról fogalmad hogy milyen dolgok mennek pl az iskolákban? És semmi de semmi köze nincs a valláshoz!

"a leggyorsabb és legegyszerübb mód amit mindenki meg tud tenni, hogy AZONNAL pár szó után ha nem mennek el akkor ELZAVARNI ŐKET!"

Csak egy valamivel nem számolsz barátom! A gyerek az kíváncsi! És ha valami még is csak felkeltette az érdeklődését akkor bizony azt titokban fogja csinálni. Arról te semmit nem fogsz tudni csak akkor amikor már késő. Ezért jobb ha a szülő az akitől bármit megkérdezhet a gyerek illetve bármit megbeszélhet vele. Mert akkor hozzád fog fordulni és lesz időd felkészülni még ha nem is vagy jártas a dologban!

De ha nem is tudsz róla akkor tudod jól hogy mi a vége!

2019. dec. 28. 12:50
 24/42 anonim ***** válasza:

kedves vidiripi.

valamit azért elfelejtesz mikor emberséges tanácsokat adsz

"embertelenekkel" viselkedéssel kapcsolatban. TE ÉS A CSALÁDOD KÁROSULTKÉNT NEM ÉRINTETT !

1/ azt hogy TE semilyen maradandó roncsoló családi kárt nem éltél át vérszerinti család szinten ezt gondolom,

ezért TELJESEN MÁS az egész megitélésed hozzájuk.

2/ NEM VÉDTÉL MEG SENKIT AZOK KÖZÜL AKIK családját MEGNYOMORÍTOTTA A SZEKTA! hol voltál ?

hol vannak azok akik akkor megtudták volna 100% ban akadályozni ???? mert meglehetett volna !

3/ Nekünk a jehova testvérem megmondta, hogyha 19 éve akkor az üzleti utján mielőtt becsöngettek volna a házába és tudott volna

infókat róla bármit, akkor akkor nem került volna be a csőbe, véletlenül sem állt volna velük szóba, SOHA NEM LETT VOLNA JEHOVA! de

senki nem volt mert 3000 Km re lakott akkor minden szererett családtagjától és ideje sem volt informálódni, eszébe sem jutott,

" akkor még jelentéktelennek tünő " barárságos tisztességes segitő késznek tűnő emberek tevékenységei után nézni, hogy 1 percet sem szabad velük szóba állni.

tudod a hajókat régen hogy kötötték ki ?

én még most is sokszor látok ilyet.

először a partra kidobják a VÉKONY könnyű kötelet amihez hozzá van kötve a VASTAG KÖTÉL A HAJÓVAL.

a vékony kötellel kezdik kivonszolni a parton a hajót majd megfogva a már elérhető vastag sodronyt.

aztán MEGVAN A HAJÓ IS 100%-ban. az a hajó már baromi nehezen fog vissza kerülni a rendes vizbe.

a jehovák ugyan ezt csinálják a kedves SZÓBA ÁLLÓKKAL.

ahogy a jehovák agymosásos profin kidolgozott, sokszor begyakorolt szövegek hatása alatt lévő

"tudatlan" emberek tömege sem képes ÉRVELNI azonnal találkozáskor ellenük védelemként, később pedig csak úgy RONCSOLÓDÁS VESZTESÉGEK NÉLKÜL vissza kerülni.

EZT KELL MEGELŐZNI, ELKERÜLNI AMENNYIRE CSAK LEHET MINDEN ÁRON !

minden áron !!!

ez a TE FELELŐSSÉGED A CSALÁDODÉRT ha ez ellen tudsz tenni ,

ÉS NEM A CSALÁDTAGJAIDÉ !!! NEM AZ ŐVÉK !!!

nem az érintett családtagjaid felelőssége mert az INFORMÁCIÓ A TE BIRTOKODBAN VAN ÉS NEM AZ ŐVÉKBEN !

EZ A TE FELELŐSSÉGED ! ha tetszik neked ha nem !

mint ahogy ha tudtam volna hogy mi történik 19 évvel ezelőtt

és ismertem volna a jelenlegi jövőt,

és ismertem volna a jehovákat akik ott jártak akkor nála becsöngetve.

AKKOR MOST AZOK KÖZÜL EGYETLEN SEM LENNE ÉLETBEN ! IRMAGJUK SEM MARADT VOLNA MÁRA!!!

MIND BÖRTÖNBEN LENNE VAGY NYOMORÉK LENNE VAGY HALOTT! még akkor is azt mondom ha börtönbe kerültem volna miatta AKKOR IS MEGÉRTE VOLNA! ÉN ÉVEKET ADTAM VOLNA AZ ÉLETEMBŐL AZÉRT HA MEGTUDOM AKADÁLYOZNI A CSALÁDI KÁROKAT !

de az időt vissza forgatni nem lehet, csak valamelyest előre gondolkodni hogy ilyen VELÜNK ÉS MÁSOKKAL NE TUDJON MEGTÖRTÉNNI!

tudod európában

pl svájcban infosekta.ch ÁLLAM SZAKEMBEREI SEGÍTSÉGET ADNAK A JEHOVA SZEKTA MINÉL JOBBANI TELJES ELKERÜLÉSÉHEZ !

ott ez teljesen természetes!

beszélj a svájci állami tanácsadó szolgálat embereivel !

svájc a világ azért nem a sötét buta euróba része ,

hogy hogyan kell a jehova szektához KEZDETEKTŐL viszonyulni ahol csak felbukannak.

mások elitélő olyan emberek vélemény rólam abszolut nem érdekel AKIKNEK NEM OKOZOTT MARADANDÓ KÁRT A CSALÁDJÁBAN A SZEKTA HATÁSA!

tudod amit valaha életemben bárhol mondtam vagy leírtam azért minden körülmények között vállalom is a felelősséget!

2019. dec. 29. 09:56
 25/42 anonim ***** válasza:

Utsó,

te nagyon beteg vagy. :D :D :D

Szerintem nézz tükörbe és ZOKOGJ!

Jehova Tanúi soha, senkinek nem ártottak, hisz a légynek sem tudnának.

Amit itt előadsz, az szimpla gyűlöletkeltés egy vallási csoportosulás ellen, ami a btk. szerint bűncselekmény.

2019. dec. 29. 15:56
 26/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"valamit azért elfelejtesz mikor emberséges tanácsokat adsz

"embertelenekkel" viselkedéssel kapcsolatban. TE ÉS A CSALÁDOD KÁROSULTKÉNT NEM ÉRINTETT !"

Jogsértő magatartásra buzdítasz embereket! Ez talán nem embertelen viselkedés?

Akár hogy is azoknak az embereknek is van családja és lehet hogy van valaki aki ugyan úgy vissza akarja "kapni" a szerettét mit te a testvéredet!

Te hogy győzted meg a testvéredet? Ordítottál vele ami a torkodon kifért és megfenyegetted életveszélyesen?

"azt hogy TE semilyen maradandó roncsoló családi kárt nem éltél át vérszerinti család szinten ezt gondolom,

ezért TELJESEN MÁS az egész megitélésed hozzájuk.

Akkor miért írok ellenük? A módszerem más! Maradjunk ennyiben és nem bujtogatok erőszakra más embereket. Van így is épp elég erőszak a világban!

"NEM VÉDTÉL MEG SENKIT AZOK KÖZÜL AKIK családját MEGNYOMORÍTOTTA A SZEKTA! hol voltál ?

hol vannak azok akik akkor megtudták volna 100% ban akadályozni ???? mert meglehetett volna!"

Hol lettem volna? Vártam hogy szóljál de nem szóltál! Te miért nem szóltál?

Nem tudom hogy hol vannak azok ,keresd meg őket és kérdezd meg tőlük. Te tudod hogy kikről van szó én nem!

Ha meglehetett volna akkor miért nem akadályoztad meg? Ki vagy mi tartott vissza?

"Nekünk a jehova testvérem megmondta, hogyha 19 éve akkor az üzleti utján mielőtt becsöngettek volna a házába és tudott volna

infókat róla bármit, akkor akkor nem került volna be a csőbe, véletlenül sem állt volna velük szóba, SOHA NEM LETT VOLNA JEHOVA! de

senki nem volt mert 3000 Km re lakott akkor minden szererett családtagjától és ideje sem volt informálódni, eszébe sem jutott,"

Igen és ez az én hibám! Egy felnőtt ember aki önálló életet él ,nem lett megtanítva arra hogy informálódjon. És távolt volt! És mi van azokkal akik nincsenek távol a családjuktól? Pl. egy városban lakik a családjával velük mi a helyzet? Vagy azokkal akiket az egész család megpróbálja lebeszélni de senkire nem hallgat!

Ámíthatod magadat a testvéred is háríthatja a felelősséget hogy azért ment bele felnőtt ember létére ebbe mert nem volt mellette a családja! Miért hagyta el a családját? Miért nem beszélted le arról hogy ilyen messzire menjen. Az én testvéreim sincsenek Magyarországon. Ők is külföldön dolgoznak! És képzeld el hogy csinálnak hülyeségeket!

De felnőttek szabad akarattal és van hogy hiába is mondok nekik bármit is nem hallgatnak rám!

"a jehovák ugyan ezt csinálják a kedves SZÓBA ÁLLÓKKAL."

Én is jártam közéjük nálam elszakadt a "kötél" és senki nem segített vagy beszélt a lelkemre a családomból! Én is szóba álltam velük és még nagyon sokan mások is!

Tudod amikor még jártam közéjük volt egy személy aki szintén járt aztán egyszer csak nem találkoztam már vele. Rákérdeztem hogy mi a helyzet. Azt mondták hogy nem akar jönni többet és hadják őt békén!

"ahogy a jehovák agymosásos profin kidolgozott, sokszor begyakorolt szövegek hatása alatt lévő

"tudatlan" emberek tömege sem képes ÉRVELNI azonnal találkozáskor ellenük védelemként, később pedig csak úgy RONCSOLÓDÁS VESZTESÉGEK NÉLKÜL vissza kerülni."

Mert szerinted én tudtam? Nem! Nem tudtam! De ha az ember egy olyan dologgal kezd el foglalkozni ami megváltoztatja az addigi életét akkor elvileg utána kellene hogy járjon a dolognak. Család ,barátok ,ismerősök ,szomszéd ,munkatársak ,könyvtár! Ja hogy nincs rá ideje! Ha arra sincs ideje hogy megbeszélje a családjával (van olyan is akinek nincs mert árva) akkor hogyan segíthetnének neki?

"ez a TE FELELŐSSÉGED A CSALÁDODÉRT ha ez ellen tudsz tenni ,

ÉS NEM A CSALÁDTAGJAIDÉ !!! NEM AZ ŐVÉK !!!"

Tényleg! Egy felnőtt férfinak nem felelőssége tenni a saját életéért! Te tényleg egy iszonyú fura ember vagy! Te teljesen mindegy. Még a család tagok sincsenek együtt a nap 24 órájában és az év 365 napján! Nincs olyan hogy mindig ott vagy!

"nem az érintett családtagjaid felelőssége mert az INFORMÁCIÓ A TE BIRTOKODBAN VAN ÉS NEM AZ ŐVÉKBEN !

EZ A TE FELELŐSSÉGED ! ha tetszik neked ha nem !"

Akkor te is rendelkeztél az információval! Miért nem tettél semmit?

"mint ahogy ha tudtam volna hogy mi történik 19 évvel ezelőtt

és ismertem volna a jelenlegi jövőt,

és ismertem volna a jehovákat akik ott jártak akkor nála becsöngetve."

Hát nem tudtad? Hogy hogy nem tudtad? Hát nem voltál a testvéreddel hogy vigyázz rá? Nem voltál ott a felnőtt önálló életet élő testvéreddel hogy vigyázz rá? Miért nem voltál ott?

A testvéred nem követett el hibát csak és kizárólag te hogy nem voltál ott!

Miért a saját életeddel foglalkoztál miért nem a testvéredével?

"

AKKOR MOST AZOK KÖZÜL EGYETLEN SEM LENNE ÉLETBEN ! IRMAGJUK SEM MARADT VOLNA MÁRA!!!

MIND BÖRTÖNBEN LENNE VAGY NYOMORÉK LENNE VAGY HALOTT! még akkor is azt mondom ha börtönbe kerültem volna miatta AKKOR IS MEGÉRTE VOLNA! ÉN ÉVEKET ADTAM VOLNA AZ ÉLETEMBŐL AZÉRT HA MEGTUDOM AKADÁLYOZNI A CSALÁDI KÁROKAT !

de az időt vissza forgatni nem lehet, csak valamelyest előre gondolkodni hogy ilyen VELÜNK ÉS MÁSOKKAL NE TUDJON MEGTÖRTÉNNI!"

Na ezért vagy te embertelen. Mi a helyzet mások családjával? Mi lenne a helyzet akkor ha valaki pont ugyan így gondolkozna mint te és megölte volna a te testvéredet ugyan ezen oknál fogva? Akkor te egyetértenél vele és azt mondanád neki hogy igen megértem amit tettél ,te csak a családodat védted! Nem haragszom rád ,megbocsájtok neked! Ezt mondanád?

"pl svájcban infosekta.ch ÁLLAM SZAKEMBEREI SEGÍTSÉGET ADNAK A JEHOVA SZEKTA MINÉL JOBBANI TELJES ELKERÜLÉSÉHEZ !"

Egyikünk sem él Svájcban! De akkor miért nem viszed el a testvéredet Svájcba?

"svájc a világ azért nem a sötét buta euróba része , hogy hogyan kell a jehova szektához KEZDETEKTŐL viszonyulni ahol csak felbukannak."

Azt tudtad hogy a 2. világháború idején Svájcból csempésztek Németországba Jehova tanúi kiadványokat! Sőt volt idő amikor Svájc volt az európai központ! Fiókhivatal!

Svájcban a mai napig aktívak Jehova tanúi!

"mások elitélő olyan emberek vélemény rólam abszolut nem érdekel AKIKNEK NEM OKOZOTT MARADANDÓ KÁRT A CSALÁDJÁBAN A SZEKTA HATÁSA!"

ÉS ezt hányszor írod még le? Vagy magadnak ismételgeted hogy el ne felejtsed?

"

2019. dec. 29. 20:28
 27/42 anonim ***** válasza:

kedves vidiripi.

megmondom hogy el sem olvastam a leveled csak addig hogy irsz az elejen hogy a jehovistak nem artottak ! JA PERSZE NEM!

NAGY IVBEN SZ. ARRA HOGY TE ES A JEHOVISTA BARATAID mit hazudtok !

a lenyeg csak az hogy BEVASALOM RAJTATOK A RENGETEG MOCSKOSSÁGOT FOLYAMATOSAN attól függetlenül hogy bármit gondolsz!

2019. dec. 30. 23:29
 28/42 anonim ***** válasza:

kedves vidiripi az elozo azt elolvastam még tegnap is.

"Érted! Akkor milyen nevelést kapott ez a gyerek ha megállt és meghallgatta őket?

Nem tudod a gyerekedet mindentől megvédeni és szabad akarata van annak a gyereknek."

én azt hittem eddig hogy több eszed van a hozzászólásaid alapján megmondom őszintén. /ez nem személyeskedés csak egy gondolatom/

tudod EZ AZ ÉDESANYA NEM AZÉRT ÍRT A FÓRUMBA MERT A GYEREKE milyen jó okos értelmes neveltetésü volt hogy ELKERÜLTE A JEHOVA SZEKTÁSOK BESZERVEZNI KIVÁNÓ ISMERKEDÉSÉT.

2019. dec. 30. 23:47
 29/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"megmondom hogy el sem olvastam a leveled csak addig hogy irsz az elejen hogy a jehovistak nem artottak ! JA PERSZE NEM!"

Ezért is állítasz hazugságot! Ugyan is én SEHOL nem írok ilyesmit!

"NAGY IVBEN SZ. ARRA HOGY TE ES A JEHOVISTA BARATAID mit hazudtok !"

Ez sem igaz! Ha így lenne akkor nem irkálnál itt! De folyamatosan foglalkozol a dologgal! Hiszen folyamatosan írsz válaszokat! Persze adhatod a hülyét csak épp én nem dőlök be neki!

Tudom jól hogy nem így van! Te nem tudod elengedni a dolgot egyértelműen látszik!

"a lenyeg csak az hogy BEVASALOM RAJTATOK A RENGETEG MOCSKOSSÁGOT FOLYAMATOSAN attól függetlenül hogy bármit gondolsz!"

Ha te ebben hiszel! Nem vasalod be. Ahhoz ugyan is Amerikában kellene elérned azt hogy az Őrtorony szervezetet megszüntessék. De ilyesmire nem vagy képes és ezt mindenki tudja!

"én azt hittem eddig hogy több eszed van a hozzászólásaid alapján megmondom őszintén. /ez nem személyeskedés csak egy gondolatom/"

Van ez így! Az ember már csak ilyen téves következtetéseket von le! Velem is előfordul! Emberek vagyunk!

Akkor remélem arra is rájöttél hogy milyen hülyeségeket irkáltál!

Nem voltam ott mint ahogyan te sem voltál ott a testvéred mellett főleg úgy nem hogy nem is tudtál a dologról. Mint ahogyan nekem sem szólnak a dologról. Hogyan is szólhatna az aki még csak nem is ismer engem?

"tudod EZ AZ ÉDESANYA NEM AZÉRT ÍRT A FÓRUMBA MERT A GYEREKE milyen jó okos értelmes neveltetésü volt hogy ELKERÜLTE A JEHOVA SZEKTÁSOK BESZERVEZNI KIVÁNÓ ISMERKEDÉSÉT."

Nem kerülte el! Olvasd már el újra! Azt írta hogy megállították a fiát. De a fiú nevetett azon amit mondtak neki! Érted?

2019. dec. 31. 00:12
 30/42 anonim ***** válasza:
Zolika, te még mindig itt gyűlölködsz???
2019. dec. 31. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!