Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A jehovásokat ki lehet valahog...

A jehovásokat ki lehet valahogy zavarni a házból?

Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória, de direkt nem akartam a vallásba rakni, mert rögtön jönnének a jehovák hisztizni. Zsinórban a harmadik vasárnap, hogy itt vannak. Mindig mások. Első alkalommal csak simán becsöngettek ahogy szoktak, ajtó arcbacsapása után el is tűntek, nincs ezzel semmi gond. De amit a múlt héten, meg aztán ma délelőtt is csináltak, az már kicsapta a biztosítékot nálam is meg néhány további lakónál is, akikkel beszéltem. Egész délelőtt a házban cirkáltak párban, gyakorlatilag vadásztak a szerencsétlen emberre aki éppen menne le, vagy vinné ki a kukát vagy tudomisén. Az egyik szomszéd mesélte, hogy még a szemétledobót is csekkolták, hátha van ott is valami lakás ahová be lehet csöngetni. Utánam például beszálltak a liftbe, ahol elkezdték nyomatni a sódert, pl rákérdeztek hogy egyedül élek-e, és amikor felelőtlenül azt mondtam h igen, elkezdtek rinyálni a család szentségéről meg ilyenek, és hogy olvassam a bibliájukat. Én vágom hogy ez a vallásuk része meg tiszteletben kell tartani meg minden, de szerintem nem normális, hogy vasárnap délelőtt a saját lakásomból nem tudok lemenni anélkül, hogy megpróbálnának megtéríteni a hetedik és a nyolcadik emelet között. Meg amúgy is minek jönnek minden héten, ha most vasárnap senki nem akart megtérni, akkor jövő héten majd biztos akar, nem? Tényleg nagyon zavar a dolog. Nem vagyok jogász, de ez nem meríti ki a zaklatás fogalmát? Hogy lehetne megszabadulni tőlük?

2018. dec. 9. 17:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

zolika ?!

ha esetleg ram érted ?! akkor az termeszetes hogy az életben barmelyik jehova szektás az utamba kerul/én nem keresem/ akkor IGYEKSZEM NYOMORÉKOT CSINÁLNI BELŐLE hogy soha de soha többet ne birjon beszervezni senkit a pilóta játékba. ha te vagy az akkor belőled is, tudod ENNYIVEL TARTOZOM ADÓSSÁGKÉNT örökre hogy irmagja se maradjon a kártékony szektának.

2019. dec. 31. 00:37
 32/42 anonim ***** válasza:
amerre csak járok és szektást látok bármelyik országban, hatóságot hivok minden szektásra! ahol hatóság nem intézkedik ott a normális állampolgárok fellépnek majd velük szemben. ez vár minden jehova szektásra! EZ FÜGGETLEN A VALLÁSTÓL!
2019. dec. 31. 01:12
 33/42 anonim ***** válasza:

azt hiszem az korrekt, ha utoljára tisztázzuk veled vidiripi és minden jehova szektással.

én nem sus mus ember voltam soha életemben tehát nem érdekel ki mit gondol rólam, minek veszi ezeket a mondatokat :

amig a jehova szekta létezik, én addig ott ahol csak bírom írtom amíg csak lélegzik! amig lélegzik !

én nem bohockodva fórumozok, engem meg talál a neten aki csak akar évtizedek óta.

2019. dec. 31. 01:50
 34/42 anonim ***** válasza:

Itt ha valaki kártékony, az nem az, akiről te csacsogsz.

Itt a kártékony te vagy, zolika!

Jehova Tanúi a légynek sem ártanak. PONT.

Jehova Tanúi előrébb viszik a világot.

Aki Jehova Tanújává lesz, az általánosságban jobb emberré válik.

Bár mindenki azzá válna...

2019. dec. 31. 12:05
 35/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kedves Zoltán!

"ha te vagy az akkor belőled is, tudod ENNYIVEL TARTOZOM ADÓSSÁGKÉNT örökre hogy irmagja se maradjon a kártékony szektának."

Még mindig nem vagy képes felfogni! Ha így akarsz célt érni akkor azzal semmire sem mész hogy egy néhány embert elintézel!

Ugyan is jönnek helyettük mások. Lehet hogy ezt nem bírod felfogni de attól ez még tény. Tehát az ügyedet illetően lényegében nem érsz el eredményt. Illetve annyit elérsz hogy megerősíted őket ,hiszen Jehova tanúi azt mondják hogy üldözik őket és te leszel az eszköz ennek az alátámasztására és pont hogy ezzel a tettel nem hogy gyengíted őket hanem erősíted.

Ha írmagot sem akarsz belőlük akkor azt is fel kellene fognod hogy Amerikában kellene beszüntetned őket mivel ott a központ ott a Vezető testület. De akkor a teljes Vezető Testületet kellene elzárni a külvilágtól hogy senkivel ne tudjanak érintkezni! Mert tőlük jön az úgynevezett útmutatás és tanítás az Őrtorony tagoknak.

Képes vagy arra hogy ezt felfogd?

"amerre csak járok és szektást látok bármelyik országban, hatóságot hivok minden szektásra! ahol hatóság nem intézkedik ott a normális állampolgárok fellépnek majd velük szemben. ez vár minden jehova szektásra! EZ FÜGGETLEN A VALLÁSTÓL!"

Tedd azt! És mi lesz az eredménye? Elmennek máshová. Be nem fogják őket zárni az olyan országokban ahol vallásszabadság van. Lehet hogy igazoltatják őket vagy elzavarják őket de kb. ennyi!

A normális állampolgárok nem fognak megtámadni embereket az utcán. Azok akikről te beszélsz azok a bűnözők. És azokat meg a rendőrök szokták üldözni teljesen jogosan!

"én nem sus mus ember voltam soha életemben tehát nem érdekel ki mit gondol rólam, minek veszi ezeket a mondatokat"

És mit gondolsz hogy én milyen vagyok? Szerinted engem érdekel hogy engem fenyegetsz vagy épp szidsz? Sőt ha legközelebb összefutunk és továbbra is ilyen sítusban adod elő magadat akkor ismét írni fogok.

Hogy minek veszem az írásaidat egyfelől gyűlölködésnek ami olyan méreg ami a te testedben van de azt hiszed hogy a másiknak árt. De nem magadnak ártasz vele csak ezt fel sem fogod. Szánlak téged hogy ilyen állapotban vagy. De ez nem jelenti azt hogy ne írnék a következő alkalommal is.

"én nem bohockodva fórumozok, engem meg talál a neten aki csak akar évtizedek óta."

De igen! Te bohóckodva fórumozol. Mindenki a fejét fogja a stílusod láttán de ami a legfontosabb senki az égvilágon nem vesz komolyan. Tudod a normális embereket az ilyen gyűlölködés ami belőled jön az taszítja őket! Amit te művelsz az már nem normális és ezt mindenki így gondolja. tudom ez téged nem érdekel. Csak azért írtam hogy értsed hogy pont ez miatt van az hogy "bohóckodás" amit művelsz!

Van egy Edgár nevezetű emberke itt az oldalon időnként megjelenik na ő olyan még mint te. Elvileg ő Jehova tanúja vagy legalább is nagyon védeni akarja őket de ő is a bohóc kategória. Senki nem veszi már komolyan a stílusa miatt! Hiába álltok ellentétes oldalon akkor is egy kategóriába tartoztok!

Megtalálható vagy? Miért szerinted én nem vagyok megtalálható? Talán bujkálok? Ne legyél naiv ,rengetegen megtalálhatóak!

Kedves Jehova tanúja!

"Jehova Tanúi a légynek sem ártanak. PONT. Jehova Tanúi előrébb viszik a világot."

Hogy a lénynek sem ártanak azzal erősen vitába szálnék. Előrébb viszik a világot? Hát ez mellett sem foglalnék állást!

"Aki Jehova Tanújává lesz, az általánosságban jobb emberré válik."

Igaz is meg nem is! Lehet hogy elhagy bizonyos szokásokat de más dolgokat meg fel vesz és azok válnak rá jellemzővé. És hogy ezek "jobbá" teszik-e az nem egy egyszerű kérdés. De nem olyan biztos az mint ahogyan látni véled!

2019. dec. 31. 13:06
 36/42 anonim ***** válasza:
Érveket meg majd vesz a boltban, aki akar. - egy szemlélődő
2020. jan. 1. 00:43
 37/42 anonim ***** válasza:

zoltán...

"ENNYIVEL TARTOZOM ADÓSSÁGKÉNT örökre hogy irmagja se maradjon a kártékony szektának."

Ez már Hitlernek is eszébe jutott, meg is próbálta, aztán "irmagja sem maradt"...

Ő is "kis hal" volt. Te mégis, mire számítasz? :D :D :D

Két dolog lehetséges. Az egyik, hogy Isten valóban létezik, s ebben az esetben kétségtelen, hogy Jehova Tanúi az ő népe, s az igaz vallás. Ebben az esetben semmit nem tehetsz ellene.

A másik verzió, hogy Isten nem létezik, s akkor az egésznek nincs jelentősége. Ellenben, a gyűlölködés káros. Rákot okoz. S ez független attól hogy melyik verzió az igaz.

Jelenlegi ismereteink szerint egyik sem bizonyítható, s egyik sem cáfolható. Azt viszont nem tudjuk, hogy a Vatikán mit őriz abban a hatalmas kincseskamrában, amely alatta van. Abban simán lehetnek bizonyítékok az előbbi verzióra.

Az viszont baromi messziről látszik, hogy aki itt "kártékony", az nem az általad ekézett békés vallási csoport, hanem te magad vagy...

2020. jan. 1. 00:56
 38/42 anonim ***** válasza:

kedves nem velem egyet értők.

hogy engem 2 ember vagy több jehova szektásokat védő egy fórumon bohócnak tart az számomra teljesen lényegtelen.

MÉG AZ ÉLETBEN SEM AZ DÖNT HOGY MIT KÉPES FELMUTATNI, ELÉRNI hogy kivülállók mit mondanak.

itt a lényeg az, hogy a hatóságok oldalán állok minden országban ,

és

KÁRTÉKONY SZEKTÁT emberséges szép szavakkal, kérve hogy hogy muszály hogy változzon mert ez nem helyes,

sehol a világon EGYETLEN ORSZÁGBAN még nem számoltak fel!

SEHOL!

DE HATÓSÁG ERŐSZAKKAL AZ IGEN!

és én ebben maximálisan hiszek MERT CSAK ERRE VAN SZEMMEL LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY IS!

tehát nem vagyok a békés rendezés hive VÉLETLENÜL SEM ami látszik is MERT ÚGY LEHETETLEN!

és félre értés ne essék KEZDETEKTŐL FOGVA TISZTÁBAN VAGYOK MINT CÉL ami csak igazán számit ,

az amerikai szekta központ szinte egyedüli illetékessége amit ÖRÖKRE EL KELL TÜNTETNI A FÖLD SZINÉRŐL IS.

mégis mit gondoltok rólam hogy majd 1-1000 ember utáni szaladgálással fogom elpocsékolni a drága időmet?

de nekem az is kisebb részeredmény hogy törlesszek feléjük az usa központ szekta felszámolása előtt,

ha az országokban a VEZETŐK, VÉNEK TÖRVÉNY ELÉ KERÜLNEK lehetőleg be a börtönbe!

nevetni azt lehet,

ÉN NEM NEVETEK,SEM ÖRÜLÖK mert bár csak soha nem kellett volna elkezdenem azt hogy ilyen mocskosságokra kényszerből mert "valamit ez ellen tenni kell" pocsékoljam az életemből az időmet is és nem csak a jó emberi pozitív dolgokra.

de jobb ha egyet tudtok én megtanúltam az az életemben, hogy

rengetegszer a végeredményben még a látható jelenlegi tények sem számítanak nem hogy az ellen vélemények.

a HOZZÁ ÁLLÁS AMI SZÁMÍT hogy az jó az számít hogy kártékony és jobb ha NINCS A VILÁGON A SZEKTA,

majd időben elő jönnek a most még 999%-nak nem látható realitások is ehez,

amik távolabb vannak láthatóságban nekik, hogy hogyan történik majd meg.

én ezt 100% ban tudom hogy működik az életemben mert így élek,

HOGY HA

megszeretnék változtatni dolgokat az életemben hogy más legyen

akkor meg kell változtatNOM NEKEM tőlem kivülálló dolgokat az életben. NEKEM!

csak ez a 100% dolog ami eredményt ad mert a többi az már mástól függ nagy mértékben ezért bizonytalan. én nem az istentől várok semmit de semmit!

a pénz az nem gonosz dolog hiszen jézusnak is

szüksége volt pénztárosra aki neki dolgozott,

CSALÁDOKNAK KÁRT OKOZNI, mások kárán meggazdagodni kihasználni másokat az a gonosz dolog.

és a jehova szekta ezt csinálja ha ezt ti eltüritek nekik-vagy nem ez MÁR A TI HOZZÁ ÁLLÁSOTOK és nem az enyém.

ÉN NEM TÜRÖM EL , mert egyszer döntöttem!

/ mint ahogy folyamatosan illetékes nemzetközi jogos emberekkel beszélek ezekkel kapcsolatban,

ahogy ti nevezhetitek "persze a szintén bohócokkal" /

kellemes évet nektek is!

2020. jan. 6. 06:16
 39/42 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"kedves nem velem egyet értők."

Itt a probléma! Nem arról van szó hogy nem értek veled egyet. Hanem arról van szó hogy a módszereddel nem értek egyet! Nem ugyan az a kettő!

"hogy engem 2 ember vagy több jehova szektásokat védő egy fórumon bohócnak tart az számomra teljesen lényegtelen."

Mint ahogyan korábban már írtam ez nem igaz.Hiszen most is ezzel foglalkozol. Tehát csak érdekel mivel ha tényleg nem érdekelne akkor nem is írnál ezzel kapcsolatban!

Persze saját magadat hülyítheted ezzel ,jogod van hozzá!

"itt a lényeg az, hogy a hatóságok oldalán állok minden országban..."

Az lehet hogy te a hatóságok oldalán állsz minden országban de fordítva ez már nem így van! A hatóságok nem állnak a te oldaladra.

Ugyan is ha erőszakos cselekedeteket követsz el akkor majd a hatóság téged fog megállítani és a te csuklódon kattan a bilincs és viszek barátom. És teljesen jogosan! És az hogy te más embereket bujtogatsz erőszak elkövetésére az is jogsértő magatartás és a hatóság ebben sem fog melléd állni!

És ha ezt nem érted meg akkor a probléma nálad van. Talán majd amikor a rendőr veled szemben intézkedik akkor majd kijózanodsz és felébredsz az álomvilágodból! Ugyan is jelenleg ez a helyzet!

"KÁRTÉKONY SZEKTÁT emberséges szép szavakkal, kérve hogy hogy muszály hogy változzon mert ez nem helyes,

sehol a világon EGYETLEN ORSZÁGBAN még nem számoltak fel!"

Ezek szerint nehéz a felfogásod mert nem vagy képes megérteni. Nem is írom le újból csak idemásolom.

"...fel kellene fognod hogy Amerikában kellene beszüntetned őket mivel ott a központ ott a Vezető testület. De akkor a teljes Vezető Testületet kellene elzárni a külvilágtól hogy senkivel ne tudjanak érintkezni! Mert tőlük jön az úgynevezett útmutatás és tanítás az Őrtorony tagoknak."

- Hogy szünteted be őket Amerikában? Mert így tudod felszámolni hiszen ott a központ onnét jön minden utasítás ,tanítás ,stb.

"rengetegszer a végeredményben még a látható jelenlegi tények sem számítanak nem hogy az ellen vélemények."

Akkor miért irkálsz ellenvéleményeket ha úgy sem számít?

"a HOZZÁ ÁLLÁS AMI SZÁMÍT..." "én ezt 100% ban tudom hogy működik az életemben mert így élek,

HOGY HA

megszeretnék változtatni dolgokat az életemben hogy más legyen

akkor meg kell változtatNOM NEKEM tőlem kivülálló dolgokat az életben. NEKEM!"

A hozzáállás számít valóban? Akkor a felnőtt testvérednek aki 19 éve külföldre ment üzleti útra az ő hozzáállásával mi a helyzet? Vagy most mi a helyzet a hozzáállásával? Még mindig Jehova tanúja? Ha igen miért az ,hát milyen hozzáállás ez? Miért nem változtat?

"CSALÁDOKNAK KÁRT OKOZNI, mások kárán meggazdagodni kihasználni másokat az a gonosz dolog."

Egyet értünk!

"és a jehova szekta ezt csinálja ha ezt ti eltüritek nekik-vagy nem ez MÁR A TI HOZZÁ ÁLLÁSOTOK és nem az enyém."

És csak azért mert én más módszert alkalmazok akkor az már számodra azt jelenti hogy eltűröm?

Csak azért mert nem törvénytelen módon cselekszem akkor az neked már azt jelenti hogy eltűröm?

Azt sem tűrtem el szó nélkül hogy másokat erőszakra bujtogass! És nem is fogom mert ez jogsértő cselekedet!

"/ mint ahogy folyamatosan illetékes nemzetközi jogos emberekkel beszélek ezekkel kapcsolatban,

ahogy ti nevezhetitek "persze a szintén bohócokkal" /"

Nem ez lett bohóckodásnak nevezve! Emlékeztető ezt illetően!

"Mindenki a fejét fogja a stílusod láttán de ami a legfontosabb senki az égvilágon nem vesz komolyan. Tudod a normális embereket az ilyen gyűlölködés ami belőled jön az taszítja őket! Amit te művelsz az már nem normális és ezt mindenki így gondolja. tudom ez téged nem érdekel. Csak azért írtam hogy értsed hogy pont ez miatt van az hogy "bohóckodás" amit művelsz!"

- Az hogy esetlegesen jogi lépéseket teszel ,amelyek TÖRVÉNYESEK" na az már komoly dolog és azt nagyon is jól teszed. Sőt ha ebben tudnék neked segíteni akkor segítenék is!

Neked is kellemes évet!

2020. jan. 6. 11:25
 40/42 anonim ***** válasza:

"az amerikai szekta központ szinte egyedüli illetékessége amit ÖRÖKRE EL KELL TÜNTETNI A FÖLD SZINÉRŐL IS.

mégis mit gondoltok rólam hogy majd 1-1000 ember utáni szaladgálással fogom elpocsékolni a drága időmet?

de nekem az is kisebb részeredmény hogy törlesszek feléjük az usa központ szekta felszámolása előtt,"

No, itt hangosan felröhögtem, s percekig tartott, amire csillapodott a röhögőrohamom :D :D :D

Ez komolyan, az évszázad vicce :D :D :D

zoltán, aki még írni sem tud rendesen az anyanyelvén, de mivel drága az ideje, ezért gyorsan felszámolja JT "nyújorki" központját :D :D :D

Komolyan, ez visítva röhögős :D :D :D

2020. jan. 6. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!