Másoknak is beleremeg a házuk, ha elmegy egy-egy nagyobb kamion?
27
Eszünk ágában sincs leszedni a lambériát. Nagyon szép, ízléses. Egyébként sem érdekel, hogy mi a divat.
Nem menekültek az előző tulajok. 15 évig éltek ott. Mai napig tartjuk velük a kapcsolatot és sok mindenkivel beszéltünk. Nagyon szerettek ott lakni, csak nyugdíjasok lettek és visszamentek a hegyekbe, mert senkijük nem volt már itt.
Nem, nem tudtuk, hogy remeg. Amikor ott voltunk, sosem tapasztaltuk. De már nyugodtabb vagyok, mert beszéltem több szomszéddal és a férjem konzultált egy építészmérnökkel is. Továbbra sem adjuk el a házat és nem bántuk meg, hogy megvettük.
Köszönöm még egyszer a normális válaszokat.
"-Annyi a "hibája", hogy egy forgalmas úttól van kb.30 méterre.
-A forgalmat megszoktuk
-a kamionok okozta rezgést nem tudom megszokni.
-A tetőtérben rezeg a lambéria, ha elmegy egy nagyobb kamion.
-remegés, rezgés, forgalom, kamion, rezonáció, főút, zaj, rezonancia, dübörgés"
Tényleg irigylésre méltó helyen lévő házat vettetek, nyilván hosszas és gondos mérlegelés után.
Utólag meg hiába véded a rossz döntéseteket, ha annyira zavar a nagy forgalom, hogy még egy kérdést is kiírtál róla ide a gyíkra.
(Gondolom, hogy a mellékesen beszívott kipufogógáz meg kimondottan egészséges lesz az elkövetkező évtizedekben.)
Van ház amelyik csupán lakható,
de sok-sok pénzt csak olyanért adunk amelyikben ÉLNI IS LEHET !!
32
Köszönöm a válaszodat. Remélem ettől jobb lesz a napod, hogy másnak osztod az észt. Tényleg nem értem a hozzád hasonló embereket, hogy minek írogattok olyan kérdéshez, ami ugye egyáltalán nem érint titeket. Senki nem mondta, hogy irigylésre méltó, de mi beleszerettünk a házba. Senki rosszindulatú véleménye nem érdekel, mert mi a férjemmel megdolgoztunk, megküzdöttünk a saját házért és büszke vagyok, hogy mindenféle szülői és banki segítség nélkül fiatalon lett egy saját házunk és bármily furcsa is, szeretjük, mégha van is forgalom.
Részemről a téma lezárva. Nő vagyok és parás, hajlamos vagyok kicsit felfújni a dolgokat. ;) A férjem nem is nagyon érzékeli, hogy miről beszélek. :D Ez a fórum ismételten csak arra volt jó, hogy bebizonyosodjon, hogy mennyi rosszindulatú, tökéletes életű ember van. Csak feltettem egy kérdést, hisz elvileg ezért van ez az oldal. Nem kioktatást vártam.
Akik okoskodnak, talán olvasni sem tudnak.
"Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik hasonló helyen élnek és tudják miről beszélek."
Tehát nem olyanokkal, akik csodálatosan döntöttek és távol a világ zajától vettek házat.
Mindegy. A normális válaszok jól estek, a többieket meg leszarom nagy ívben. Biztos mindenkinek tökéletes élete, háza, munkája, párja van ezen az oldalon. Jó nektek. :)
Na további szép életet! :) Sziasztok!
35
... vagy egyszerűen csak a nagy tökéletes döntésükről nem derült ki, hogy több sebből vérzik, mert előre voltak képesek gondolkodni, nem tüzet oltani ...
36
Biztos így van. :)
Ne is törődj velük, itt sok az olyan, akik minden témában tökéletesek. Pl. ha környezettudatosságról van szó, akkor egyből szelektív gyűjtőgető, tanyán élő, saját energiát termelő vegánokká avanzsálnak.
Ha minden tökéletes lenne az életükben, akkor nem foglalkoznának a máséval. :)
38
Teljesen egyetértek. :)
Igazából nagyon rosszul esik, hogy egy ártatlan kérdés miatt ennyi kioktatást kapok és megmagyarázzák, hogy szarul döntöttünk. Holott pedig csak hasonló helyzetben lévőkkel szerettem volna kicsit beszélgetni.
Férjem mindig mondja is, hogy túl érzékeny vagyok. Lehetséges. Mindenesetre és soha nem tudnék ilyen lenni másokkal.
Köszönöm neked a kedves szavakat.
38
Logikai bukta. Például, aki tud kenyeret sütni, nem azért ad tanácsot itt a kérdésre, mert nem tud, hanem mert tud segíteni, tehét ő rendben van azzal a témával.
Szezont a fazonnal.
Egy feltett kérdésre adott válasz NEM jelent semmit a válaszoló életére nézvést. A kérdezőére jelent, ez az, amit ez a kérdező sem tud beemelni.
Ha nem tenne fel kérdést és úgy lenne róla szó, akkor lenne igazad, de ez itt fogalmilag kizárt.
Kérdező, te meg annyira elégedett vagy, hogy ezt eddig vagy 3-szor leírtad és kb. ugyanennyiszer el is köszöntél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!