Másoknak is beleremeg a házuk, ha elmegy egy-egy nagyobb kamion?
21
Persze. A te házad remeg és másnak rossz.
22
Vagy olyan helyen élsz, ahol nincsen ilyesmi. Ajánlom neked is Buda II. és XII. kerületében a régi Rózsadomb mellékutcáit, a Szemlőhegy vagy a Kissvábhegy, esetleg Zugliget és a Széchenyi-hegy mellékutcáit.
Egy felüdülés, egyszer próbáld ki! Se szmog, se kaminok, se átmenőforgalom, se Ferihegy.
26
Home office-szal minden áthidalható.
Ismerősöm körülbelül 5 méterre lakik a 81-es úttól. (Nem túlzás). Ő zsalukőből épített kerítést, és a nyílászárókat is cserélte, de úgy, hogy régieket is bent hagyta, így sok réteg üveg már jól szigeteli a hangot.
Tehát javaslom, hogy cseréljétek ki a nyílászárókat 3 rétegűre, s lehetne építeni egy komoly kerítést is.
Amúgy azt írod, hogy fiatal a ház. Lambéria a 80-as években volt divat, nem is értem, miért rakták fel.
Javaslom, hogy szedjétek le a lambériát.
Amúgy szerintem amit a férjednek javasoltak, az csak minimálisan csökkenti a problémát. Mindenképpen konzultálnék előtte egy statikussal, hogy ér-e valamit a dolog, ha már ráköltötök több milliót.
Amúgy én sem értem, hogy miért kellett megvenni ezt a házat? Nem tűnt fel ez a probléma korábban? Ez már bőven elég arra, hogy ne vegye meg valaki. Miért adták el amúgy? Ők is menekültek talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!