Miért adnak ki prüszkölésre emlékeztető hangot a nagyobb járművek?
Figyelt kérdés
Pl.:busz, kamion.
Múltkor sétáltam az utcán és jött a busz és "prüszkölt" egyet.
Hallottam már ezt kamionoknál is! Olyan mintha tüsszentene valaki. Kienged valami? Ha igen, mit?
2018. márc. 21. 21:32
2/11 A kérdező kommentje:
Ooooooooh! Ott nem nagyon van oka fékezni, meg álló helyben is meg szokta nyomni!
2018. márc. 21. 21:43
3/11 anonim válasza:
Szegedi fél nyolcas buszra mondod?
4/11 anonim válasza:
nem akkor adja ki mikor fékez
van általában a légfék biztonsági szelepe engedi a nyomást, ez általában akkor van mikor a légkompresszor ami gyártja a nyomást a levegő rendszerben max ra tolja a nyomást, és a pici tülnyomász kiengedi a biztonsági szelep
De régi masináknál, a szelep is szar lehet így viszonylag rendzseresen ki ki ebged kis levegőt
5/11 anonim válasza:
Szerintem csak szar az egész oszt huzat van rajta
6/11 A kérdező kommentje:
balassagyarmati régi f*skupac (ilyen sárga meg rohad.
2018. márc. 21. 22:00
7/11 anonim válasza:
kipöfög,kipufog valamit szerintem.majd elolvasom az előbbi kommenteket.
9/11 anonim válasza:
kombinált szűrővel egybeépített nyomásszabályozó szelep......lefúvó szelep, a légtartályokban az előírt értéken tartani a levegőnyomást.
10/11 anonim válasza:
Levegőtartályban, ha magas a légnyomás akkor kiengedi a levegőt pl légfék, légrugó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!