Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nincs áram a fél lakásban?...

Nincs áram a fél lakásban? Kétségbe vagyok esve! 17/l

Figyelt kérdés

Tegnap megvolt eletem első villanykörte cseréje. Áramtalanítottam utána pedig, miután kész voltam visszakapcsoltam.

Működik a hűtő, mikró, fürdő, konyhaban minden és az előszobában is. Meg a konnektorok is. Viszont a nappaliban lévo nagyvillany, és a konyhán kivul eso dolgok nem. Se a wifi rutere vagy mije, se az apam es az én konektorom vagy barmely lámpa.

Tegnap cseréltem. Apám ma fog hazajönni este. Mit tegyek??? Kész ideg vagyok, hogy megol mert elrontottam valamit!!!

Egyetlen gombbal lehet le-fel kapcsolni az áramot, szóval még elrontani se tudtam.

2018. júl. 8. 06:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem volt szándékomban vitát szítani, én írtam, hogy nem kell áramtalanítani. Elég érdekesek a válaszok.

Én nő vagyok, de már 50 éves, tizenéves korom óta szerintem százával cseréltem már villanykörtéket. Szép lett volna, ha mindegyiknél leáramtalanítom az egész lakást.. (aztán minden műszaki cuccon állítgathatom be az órát, stb).

Ilyesmit csak akkor teszek, ha mondjuk kilazult konnektort kell "piszkálgatni", biztos, ami biztos alapon.

Ennél komolyabb villanyszerelési dolgokhoz természetesen nem nyúlok, ahhoz szakembert hívok, na de egy izzócsere..?? Ne vicceljünk már.

A kérdetőt pedig megnyugtatom, biztos, hogy nem az ő ügyködése okozta a hibát.

2018. júl. 9. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezek a mai gyerekek!... Előbb kérdezgetnék embereket a környezetemben, mint az interneten..:D

Szomszédot például.

2018. szept. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!