Vezérelt áram után is kell csatlakozási díjat fizetni?
Figyelt kérdés
Ha van 32 amperem, és szeretnék még 16 amper vezéreltet, akkor kell amperenként fizetni?2018. ápr. 1. 18:14
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen,mert ez már bővitésnek számit .
3/7 anonim válasza:
1 es,semmi sincs igyen már 1 szolgáltatónál sem .
Nem tudom honnan veszed,hogy ingyen lenne .
4/7 anonim válasza:
Nálunk az EON-nál vezérelt áramot a nappali áram mértékéig ingyen adnak. Ingyen felrakják a külön mérőt, kismegszakítót. Ami pénzbe kerül az a mérőhely kialakítás regisztrált szerelővel, de a kérdés nem erre irányult.
5/7 anonim válasza:
A tavaly vásárolt házban minden volt.16 A hálózat,és vezérelt is a bojlerhez.Óra áthelyezést kértünk,és 32 A
Az órát már kivülre a kertbe,konzolra,az oszloptól kb 1 m re
Meglepődtünk a költségen,a vezéreltet ezért már nem is kértük ezért.Ez mindössze tervezéssel,áfával 153 ezer volt.
Rákérdeztünk az EON nál,hisz ingyenességről beszéltek.
Az hogy nagyobbat kértünk,ez már FEJLESZTÉSNEK minősül .
Amit a kormány is hirdet,az csak a munkadijra vonatkozik,azaz magára a két vezeték vég bekötésére ,amit szép lassan 1 óra alatt el is végeztek .
Pár oldalt ha vissza olvasol,ugyan ezt írta hasonló kérdésre egy másik válaszoló is .
6/7 anonim válasza:
Ha van 32 ampered bekötve, az EON köteles ezt éjszakain is biztosítani neked, ingyen és bérmentve! Nyugodtan kérj 32-t.
7/7 anonim válasza:
5-ös. Nem tudom miről beszélsz. Szerintem te nem az EON-nak fizettél, hanem egy regisztrált villanyszerelőnek, aki új szekrényt csinált neked, stb. Az EON 32 amperig beköt ingyen nappalit és éjszakait, feltéve, hogy a nappali már megvan. Akárhova beköt, ha kell kiás 1km földet és beteszi a kábelt, neked nem kell fizetni egy rohadt forintot sem 32 amperig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!