Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Galambfészek a felettünk levő...

Galambfészek a felettünk levő erkélyen, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A problémám a következő. Panelban lakunk, fölénk költözött egy egyetemista albérlő banda (már bocsánat, hogy így hívom őket, de gondolom a zajártalomról nem is kell beszélni éjjelente...) és az erkélyükre odafészkelt egy galambpár!

Nem is a hangos turbékolással van a baj, azt már megszoktuk! Hanem koszosak, hullik a toll mindenfelé (az erkélyen azóta nem is tudunk ablakot nyitni pedig jön a meleg), gondolom fertőzéseket is terjesztenek!

Természetesen már felmentem és beszéltem az egyik sráccal, semmi eredmény. Azt válaszolta, az ő erkélyükhöz nekem nincs közöm. (Mondjuk nincs is, de ami lejön ahhoz már igen...). Ezt tehát megpróbáltam, mit tehetnék ezután???

(Légyszives olyan ne írjon, aki arról akar nekem prédikálni hogy szeressem az állatokat stb. Szeretem is de aki a galambszeretetre buzdít az vagy nem pesti vagy nem lakótelepen él hülye szomszédokkal!)

2010. jún. 9. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van azzal a különbséggel, hogy ami erkélyünkön van a verébfészek és az alattunk lakót zavarja. mondjuk én persze megnéztem, de máshova nem tud fészkelni, mint az erkély tartógerendájára, amit meg föntről nem lehet látni. én is lementem és elmondtam, hogy onnan nem látjuk, így a párom az ő erkélyéről nézte meg és valóban ott volt a fészekkezdemény. szerintem ti is nézzétek meg, mert ha hozzátok potyog a trutyi akkor alul van a fészek és ti is le tudjátok szedni. székről vagy létráról.
2010. jún. 9. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:

mekkora egy ősparaszt! hallod, én simán odamennék és a galambfészekkel együtt baxnám le a kis bunkót a 10.ről.

hajlíts be vmi rudat, és azzal próbálj végigsöpörni az erkélyük szélén. hátha leesik a fészek.

2010. jún. 9. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Itt olyan kis polcot szoktak szerelni konzollal, így a galambok is tudnak költeni, és mégsem hull le semmi.

Illetve elég a polcocskát mondjuk hetente letakarítani, és így nem kell bántani a madarakat sem. Öröm látni később, ahogy nevelik a fiókákat.

Tehetsz a polcra egy kartont, szigszalaggal, s elég csak összehajtani, és újra cserélni.

Tehettek madárfürdetőt az erkélyetekre, így örömötök is lesz benne, nem csak bosszúság.

Az alébérlők nyilván vidékiek, szeretik a madarakat, nem lenne jó a meggyőződésük ellenére arra kényszeríteni, hogy ártsanak neki. Ha te piszkálod le, boszorka leszel a szemükben.

[link]

[link]

( A turbékolás végül is jó energiákat vonz be, a galambfészek vagy a párkapcsolat vagy a gazdagság területe felett van a lakásotokhoz képest fengshuiilag)

Győr.

2010. jún. 9. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Most már nevelik a fiókákat, kegyetlenség lenne bántani, várd ki mostmár míg felnő, pár hét. Aztán beszélj a főbérlővel!
2010. jún. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!