Egész nap fúrnak felettünk és azt hiszik hogy mi vagyunk. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Új lakók vagyunk egy társasházban és a felettünk levő felujjitja a lakását...Az egész lépcsőház hallja a fúrást és az az idegbeteg mindennap este 9 körül kezd el fúrni..Egy páran már szóltak is nekünk hogy ne fúrjunk..de nem mi vagyunk..A házmesternek szóltunk és ő felhívta a felettünk levőket és azt mondták:ők nem fúrnak..Pedig ők azok mert hallani az ajtójuknál amikor felmentem.Biztos van erre valami házirend és szólni lehet valakinek de mit csináljunk??2010. aug. 1. 21:08
1/5 anonim válasza:
Írd ki az üzenőfalra, hogy nem ti fúrtok! Aztán amikor halljátok, hogy elkezdték, csengess be vkihez, az egyik szomszédoddal menjetek oda megnézni, így lesz egy ember legalább aki tudja bizonyítani, hogy tényleg nem ti vagytok.
2/5 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mint amikor majdnem rám küldték a rendőrséget csendháboritásért... Egyedül élek 18 hós lányommal, este 8kor nálunk már takarodó van. Nemrég az alattunk lakók bulit tartottak, hajnal 5ig bömböltették a zenét. Az erkélyszomszédom meg nekem jött a dumával, hogy jót buliztam e, meghogy rám akarta küldeni a rendőrséget:) Egyébként az is megoldás lehet, hogy amikor elkezdik a fúrást, akkor felhivod a házmestert, hogy na akkor most menjen nekik szólni, hogy fejezzék be.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy van nálatok is házirend, amelyben szabályozzák, hogy hétvégén lehet-e és milyen időpontban barkácsolni otthon. Egyébként ilyet nálunk is csinált a kedves szomszéd. Valahányszor nekiállt fúrni, elkezdtem egy késsel ütni a vas fűtéscsövet. Amikor abbahagyta, akkor én is. Ha újra elkezdte, én is ütöttem a fűtéscsövet. Elég hamar rájött, ha ő nem csinál zajt, akkor más sem fog. (Panelban elég nehéz megállapítani, honnan jönnek a zajok, úgyhogy ne izgulj, nem hiszem, hogy rájönne, ki volt a hangforrás. Ha meg igen, hát húzza meg magát és tartsa be az együttélés szabályait.)
4/5 anonim válasza:
Nálunk meg egyszer feljött 2 nő, és mondta hogy esténként ne tologassuk a szekrényeket-.-
5/5 anonim válasza:
Aki felúkit az irja ki, hogy elnézést kér, de felújitás van. Irjon mellé kb. időpontot is. Senki nem fog érte szólni. Gondoljatok bele, ha nálatok van a felújitás akkor másoknak kell elviselni. Mi is kiirtuk és senki nem szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!