Panelban miért dübörög annyira, ha egy 1 év körüli gyerek rohangál felettünk? "Alig" pár kiló, de olyan, mintha valamivel kopognángak, amikor futkos.
A beton jól vezeti ahangokat. A menyezetre kellen e ragasztani valami szigetelőréteget, pl. olyan hab lapokat, amivel hőszigetelni is szoktak.
A szomszédot megkérhetnéd, hátha tudna puhább szőnyeget tenni, vagy a gyerekre mamuszt?
Nem csak panelban. Felettünk is ménes van :) Pedig a mi házunk téglaépület. Biztos az én lányom is így hangzik odalenn. Szerintem sokat lehet tenni azzal, ha szőnyeg van és nem fapapucsban rohangálunk. Persze az egyéveseknél még ez sem áll fenn.
A födém sajna nagyon jól vezeti a hangot, sőt erősíti is. Ez van.
Külön élvezik, hogy minket idegesítenek, másra nem tudok gondolni. Csak csodálkozom, hogy akkora gyerek hogy tud ennyire dübörögni. A szőnyeget már mondtam nekik, hogy azon játszhatna, mert amikor a parkettán kopog, olyan mintha lakásfelújításban lennének, de állítólag van nekik, ami nekem még nem tűnt fel.
A szigetelés nagyon drága lenne, ami érne is valamit.
a kevés szigetelés is többet ér asemminél. Ha zenét hallgatsz egész nap, az is elnyomja valamellyest.
Egyéves még nem tud direkt idegesíteni.
Egyébként a tv be van kapcsolva egész nap, különben már rég kihullott volna az összes hajam, de nem lehet elég hangosan hallgatni, mert még azon is túl tesznek.
Ilyen hungarocell álmennyezettel nem akarom elcsúfítani a lakást, meg szerintem az semmit sem érne.
A fölöttünk lakó pincsije mindig hajnali 4-kor olyan dübörgést csinált, hogy azt hittem összedől a ház.
Sokáig nem is tudtuk, hogy mi a fenét rohangálnak fölöttünk. Aztán kiderült, hogy a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!