Panelban lakunk, és a felettünk lévő szomszéd nagytestű kutyát tart, aki éjjel-nappal a fejünk felett ugrál, és már rettenetesen idegesít. Mit tegyünk?
Az állaton kívül is elég hangos életet élnek, állandóan őket hallani. (ordibálás, sex..)Ilyenkor milyen jogok illetnek meg minket, van ahová fordulhatunk? Csak egy kis nyugalmat szeretnénk végre...:(
(Vagy marad a 2x200 wattos hangszóró?:))
Ugyanez a problémánk, csak itt nincs kutya, cserébe egy idióta csávó aki ordítozik folyamatosan és fúr-farag minden nap a LAKÁSBAN!
Engem is érdekelne megoldás :(
Ha este 10 óra után is olyan hangosak, hogy nem tudtok tőlük aludni sem, akkor az csendháborítás, fel lehet őket jelenteni. Egyébként semmit sem tudtok tenni azon kívül, hogy rájuk hagyjátok, vagy megkéritek őket, hogy csendesebben...
Nekem is hasonló problémám van amúgy, én azt kívánom, bár nagytestű kutya lakna a házban. De 2 kisgyerek rohangál folyton a felettünk lévő lakásban, kiabálnak, dörömbölnek, furlyázni és hegedülni tanulnak, szal van hangzavar minden nap, ráadásul nem is szeretem a gyerekeket, és most még vizsgaidőszakom is van... Én sem tudok semmit tenni, mert este 10 után már náluk is csend van.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!