Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a felettün...

Mit lehet tenni, ha a felettünk lakó terrorizál?

Figyelt kérdés

Békés természetű pár vagyunk, a fenti lakó mégis kipécézett magának, főleg barátnőmet. Dübög, hallgatózik, csengetett már azért, hogy ne merjünk főzni, legutóbb, mikor barátnőm sietett valahová és a huzat becsapta az ajtót, kirohant a folyosóra és ordítani kezdet, "krva ajtót ne merjük csapkodni". Barátnőm csak kineveti, de én aggódom, nehogy tettlegességig fajuljon a helyzet. Beszélni nem lehet vele.

Jah és az előző lakókat is elüldözte.

2010. júl. 23. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Idióták mindenhol vannak, tettlegességig meg nem fog fajulni a helyzet. Ha mégis igen, ő járja a rövidebbet.
2010. júl. 23. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
2010. júl. 23. 12:00
 3/12 anonim válasza:
67%
be kell panaszolni a közös képviselőnek
2010. júl. 23. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzatnál kérjetek birtokvédelmet. Levélben, telefonon vagy személyesen lehet intézni. Kimennek helyszínre, meghallgatnak mindkettőtöket. Mármint mind a két felet.
2010. júl. 23. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Aztán jól nem történik semmi.

Az ilyen dilisekkel nem lehet csinálni semmit. Vagy figyelmen kívül hagyod, vagy költözés.

Pontosabban bízni lehet abban, hogy egyszer emberére akad.

2010. júl. 23. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Amikor nincs othon, fureszeld le az ajtajat.
2010. júl. 23. 12:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ja hát próbáltam már vele beszélni, de csak ugat, vagy nem nyitott ajtót.

2010. júl. 23. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj a rendőséghez.
2010. júl. 23. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hagyjátok magatokat. Csináljatok mindent úgy, ahogy jól esik (persze a normális határokon belül, de a főzés szerintem még oda tartozik). Nehogy már ő mondja meg, hogy mit csináljatok. Az ilyeneknek az nagyobb büntetés, ha nem veszitek figyelembe. Ha meg végképp nem tud elülni a fenekén, akkor a jog eszközével is lehet élni.

Amúgy miért fáj neki, ha főztök?

2010. júl. 23. 13:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Szerinte felmegy hozzá a "szag", és felfordul tőle a gyomra. De hát valahonnan egész nap illatok szivárognak elő, főleg hétvégén. Nem grillezünk, nincs erkélyünk, nem értem mire gondol.

Persze, ugyanúgy élünk, több albérletben laktunk már eddig, sehol nem volt gond. Igazából a páromat féltettem csak, kicsit nagy a szája, mindig kineveti az illetőt.

Ha hallja, hogy én is a lépcsőházban vagyok, nem jön elő.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat:)

2010. júl. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!