Mit lehet tenni, ha a felettünk lakó terrorizál?
Békés természetű pár vagyunk, a fenti lakó mégis kipécézett magának, főleg barátnőmet. Dübög, hallgatózik, csengetett már azért, hogy ne merjünk főzni, legutóbb, mikor barátnőm sietett valahová és a huzat becsapta az ajtót, kirohant a folyosóra és ordítani kezdet, "krva ajtót ne merjük csapkodni". Barátnőm csak kineveti, de én aggódom, nehogy tettlegességig fajuljon a helyzet. Beszélni nem lehet vele.
Jah és az előző lakókat is elüldözte.
Aztán jól nem történik semmi.
Az ilyen dilisekkel nem lehet csinálni semmit. Vagy figyelmen kívül hagyod, vagy költözés.
Pontosabban bízni lehet abban, hogy egyszer emberére akad.
Köszönöm a válaszokat!
Ja hát próbáltam már vele beszélni, de csak ugat, vagy nem nyitott ajtót.
Szerintem ne hagyjátok magatokat. Csináljatok mindent úgy, ahogy jól esik (persze a normális határokon belül, de a főzés szerintem még oda tartozik). Nehogy már ő mondja meg, hogy mit csináljatok. Az ilyeneknek az nagyobb büntetés, ha nem veszitek figyelembe. Ha meg végképp nem tud elülni a fenekén, akkor a jog eszközével is lehet élni.
Amúgy miért fáj neki, ha főztök?
Szerinte felmegy hozzá a "szag", és felfordul tőle a gyomra. De hát valahonnan egész nap illatok szivárognak elő, főleg hétvégén. Nem grillezünk, nincs erkélyünk, nem értem mire gondol.
Persze, ugyanúgy élünk, több albérletben laktunk már eddig, sehol nem volt gond. Igazából a páromat féltettem csak, kicsit nagy a szája, mindig kineveti az illetőt.
Ha hallja, hogy én is a lépcsőházban vagyok, nem jön elő.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!