Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti vennétek új mikrót?

Ti vennétek új mikrót?

Figyelt kérdés

A mikrónk "plafonjáról" pattogzik le a festék, líg lóg le és persze potyog.

Van egy műanyag fedő, ami arra való, hogy lefedjük vele az ételt, ami így nem a mikrót keni össze.

Vagyis meg tudom végülis védeni a kajámat, italomat a festéktől, de úgy gondolom, hogy azért nem élünk akkora szegénységben, hogy ne teljen egy új mikróra.

A párom persze hallani sem akar róla, hisz semmi baja a mikrónak. Csak a festék jön le, arra meg ott a fedő.

Szóval ti lecserélnétek a mikrót, amiért vacakolni kell mindig ha melegítek benne, vagy nem adnátok 20 ezret egy új mikróért?

2017. ápr. 10. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az energián nem hoz az vissza semmit. Ha minden nap az egész család abban melegíti a kaját, akkor sem megy többet 10 percnél. Fogyaszt mondjuk 900W. Az 30x(0.9x10/60x)=4.5kWh HAVONTA. mivel a mikrohullám elve nem változott, az új csak kicsit fog kevesebbet fogyasztani mondjuk 4 kWh. Nyertél havi 20 forintot intenzív használat mellett:)
2017. ápr. 12. 06:37
 12/12 anonim ***** válasza:

"Jah, csak az elfogyasztott energián bőven visszahozza az árát 5 év alatt..."

11 leírta a választ rá. Annyival egészíteném ki, hogy pont most vettem egy A+-os mosogatógépet, kiszámoltam, hogy megéri-e az A++t venni ugyanabból a márkából, 150 euróért drágábban. 10 évnél lennék ott mintha az olcsóbbat venném. Szerintem nem fog 10 évet menni...

2017. ápr. 13. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!