Ti milyen gaztuzhelyt, mosogepet, hutot vennetek?
Semmilyent. Ha nem akarod 3 évente lecserélni az összes gépedet.
Minimum ragaszkodj a középkategóriás gépekhez, ha 5-10 évig nyugtot akarsz magadnak.
Annak pedig darabja közel 100 eFt ha szerencsés vagy.
Hát ennyiért semmilyet. Én hülye vagyok, inkább nem veszek, míg össze nem jön a pénz jobbra. Úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen addig, míg nincs elég jó.
Nálunk a mosógép siemens, a főzőlap electrolux, a hűtő lg, a sütő bosch.
Nekem a bosch, siemens, aeg, electrolux a minimum. Hűtőből csak azért van LG, mert én az átlagosnál szélesebb és felülfagyasztós típust kedvelem, + total no frostosat, de ezzel elégedett is vagyok. Ha találtam volna az általam kedvelt márkákból az elvárásaimnak megfelelőt, akkor olyan lenne.
Az indesit meg ilyenek a vicc kategória. Nem véletlen annyi, amennyi. Olcsó húsnak híg a leve. Ha működik is, nem megy tönkre hamar, akkor is csak addig elégedett vele az ember, míg nem tapasztalja meg, hogy milyen is lehetne az adott háztartásigép.
Ráadásul ezeknél a márkáknál is van még feljebb, meg ezeknek is vannak prémium kategóriás termékei, szóval én semmiképp sem adnám lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!