Mennyiért vennétek ágyat? Megéri?
Figyelt kérdés
Francia ágyat néztem ki. Kiszállással együtt lenne 98ezer Ft. A távolság kb 15 km. Dupla rugós, nagyon kényelmes meg szép. De nem sok érte? Ti mennyiért vettetek ágyat? Mit gondoltok?2015. dec. 2. 21:17
1/8 anonim válasza:
Hát én 100.000ftért nem vennék ágyat vannak olcsóbban is de hát te tudod!
2/8 anonim válasza:
Èn ketszazert vettem igazi tomor fa, nem ikea fèle pozdorja... Ket jo minosegu memoriahabos matraccal.
3/8 anonim válasza:
Nem, 98 nem drága. Sőt, nagyon az alja annak, amit érdemes megvenni. Ha még ki is hozzák ennyiért, akkor ajándék.
4/8 anonim válasza:
Az még nem is olyan sok. Egy jobb matrac is többe kerül.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is megéri, ágyat hosszabb időtartamra vesz az ember ha van rá keret megéri rá áldozni.
6/8 anonim válasza:
Én 4 dolgon nem szívesen spórolok: kényelmes, "egészséges" ágy, szép, kényelmes fürdőkád, jó minőségű étel és kényelmes cipő.
7/8 anonim válasza:
Az ágy az egyik legfontosabb bútor a lakásban. Gondolj bele, napi 6-8-10 órákat töltesz benne.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen!
Szóval, ez alapján bármi megéri, ami neked jó.
8/8 anonim válasza:
Ennyiért a matraccal együtt? Az nagyon olcsó, gondolom a minősége sem valami jó.
Mivel általában egy minőségi matrac kerül ennyibe, nem tudom elképzelni, hogy kerettel, mindennel együtt ennyiért jó minőségű terméket lehet kapni.
Nálunk az ágykeret volt 90.000 ft, a rács 10.000 ft, a matrac 80.000 ft, a matracvédő 15.000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!