Ti vennétek új mikrót?
A mikrónk "plafonjáról" pattogzik le a festék, líg lóg le és persze potyog.
Van egy műanyag fedő, ami arra való, hogy lefedjük vele az ételt, ami így nem a mikrót keni össze.
Vagyis meg tudom végülis védeni a kajámat, italomat a festéktől, de úgy gondolom, hogy azért nem élünk akkora szegénységben, hogy ne teljen egy új mikróra.
A párom persze hallani sem akar róla, hisz semmi baja a mikrónak. Csak a festék jön le, arra meg ott a fedő.
Szóval ti lecserélnétek a mikrót, amiért vacakolni kell mindig ha melegítek benne, vagy nem adnátok 20 ezret egy új mikróért?
2#
A 600W az 20 éve is 600W volt. Ezeknek nem javult annyit a hatásfokuk mint egy mosogatógépnek. :D
A vizet ugye lehet másképp porlasztani meg irányítani, de a mikróhullám már pár ezer(millió) éve ugyanúgy terjed és hat a vízre.
#1 #5
Ezeket gondolom èn is!
Többieknek is igaza van (mindenkit felpontoztam), a magyarok alapból olyanok , hogy mindent a legvégsőkig használnak (nem véletlenül). Bennem is kettőség van, mert tökéletesen működik, de tényleg az elnyűtt törölközőt és a lyukas zoknit sem állok neki megvarrni:)
Albiba költözéskor úgy voltunk, hogy majd veszünk mikrót... aztán észrevettük, hogy eltelt 1 év és nem is hiányzik. Ugyanúgy pár perc alatt megmelegszik 2 adag kaja egy kislábosban, fedő alatt kis lángon, pár csepp vizet aláöntve. És még az íze sem lesz olyan szar, mint mikró után.
Persze melóhelyen jól jön a mikró, mert ott nem lehet máshogy kaját melegíteni.
Ha zavar hogy olyan, akkor add oda valakinek, és vegyél egy újat ha úgy tartja kedved....
"Nem. Ezek még életképesek, de egy új pár év múlva tönkremegy."
Ez is igaz. Én elköltöztem külföldre, és a bizonytalanba elvittem a szüleim 18 éves mosógépét, amit már rég nem használnak.
Azóta saját házunk van, és lent a pincében áll az azóta 24 éves mosógép, mert 2 db 300-ft-os bimetált cseréltem benne, meg vettem 3000 ft-ért tartalék fűtőszálat, de az eredeti még olyan tiszta és hibátlan volt, hogy az új azóta várja a fiókban, hogy mikor lesz rá szükség.
A mostaniakban azt mondják, hogy már a Miele is 5 évre készül. Pedig azt ezreseben mérik, ha euróban nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!