Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti vennétek új mikrót?

Ti vennétek új mikrót?

Figyelt kérdés

A mikrónk "plafonjáról" pattogzik le a festék, líg lóg le és persze potyog.

Van egy műanyag fedő, ami arra való, hogy lefedjük vele az ételt, ami így nem a mikrót keni össze.

Vagyis meg tudom végülis védeni a kajámat, italomat a festéktől, de úgy gondolom, hogy azért nem élünk akkora szegénységben, hogy ne teljen egy új mikróra.

A párom persze hallani sem akar róla, hisz semmi baja a mikrónak. Csak a festék jön le, arra meg ott a fedő.

Szóval ti lecserélnétek a mikrót, amiért vacakolni kell mindig ha melegítek benne, vagy nem adnátok 20 ezret egy új mikróért?

2017. ápr. 10. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha a környezeted limlomokbol all az az alaphangulatodra is hatassal van. Mint ahogy te is irod, hogy azert tudnatok venni egy rendeset is. Ez is mukodik persze, de ennyi erovel a lukas zokni es a szakadt torulkozo is mukodik. Megis jo erzes egy ujat szerezni. Nekem a mikroBAN potyogo festek mar sok lenne.
2017. ápr. 10. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
nem,a festék meg majd elfogy és akkor már nem potyog 1 esetben érdemes cserélni ha valami 20 éves árampazarló lom
2017. ápr. 10. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

2#

A 600W az 20 éve is 600W volt. Ezeknek nem javult annyit a hatásfokuk mint egy mosogatógépnek. :D

A vizet ugye lehet másképp porlasztani meg irányítani, de a mikróhullám már pár ezer(millió) éve ugyanúgy terjed és hat a vízre.

2017. ápr. 10. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, lekaparnám vagy leráznám a festéket.
2017. ápr. 11. 05:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt odaadnám valakinek, akinek ez is hatalmas kincs, én meg vennék egy újat.
2017. ápr. 11. 07:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ezek még életképesek, de egy új pár év múlva tönkremegy.
2017. ápr. 11. 08:07
 7/12 A kérdező kommentje:

#1 #5

Ezeket gondolom èn is!

Többieknek is igaza van (mindenkit felpontoztam), a magyarok alapból olyanok , hogy mindent a legvégsőkig használnak (nem véletlenül). Bennem is kettőség van, mert tökéletesen működik, de tényleg az elnyűtt törölközőt és a lyukas zoknit sem állok neki megvarrni:)

2017. ápr. 11. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Albiba költözéskor úgy voltunk, hogy majd veszünk mikrót... aztán észrevettük, hogy eltelt 1 év és nem is hiányzik. Ugyanúgy pár perc alatt megmelegszik 2 adag kaja egy kislábosban, fedő alatt kis lángon, pár csepp vizet aláöntve. És még az íze sem lesz olyan szar, mint mikró után.

Persze melóhelyen jól jön a mikró, mert ott nem lehet máshogy kaját melegíteni.

Ha zavar hogy olyan, akkor add oda valakinek, és vegyél egy újat ha úgy tartja kedved....

2017. ápr. 11. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nem. Ezek még életképesek, de egy új pár év múlva tönkremegy."

Ez is igaz. Én elköltöztem külföldre, és a bizonytalanba elvittem a szüleim 18 éves mosógépét, amit már rég nem használnak.

Azóta saját házunk van, és lent a pincében áll az azóta 24 éves mosógép, mert 2 db 300-ft-os bimetált cseréltem benne, meg vettem 3000 ft-ért tartalék fűtőszálat, de az eredeti még olyan tiszta és hibátlan volt, hogy az új azóta várja a fiókban, hogy mikor lesz rá szükség.

A mostaniakban azt mondják, hogy már a Miele is 5 évre készül. Pedig azt ezreseben mérik, ha euróban nézzük.

2017. ápr. 11. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Jah, csak az elfogyasztott energián bőven visszahozza az árát 5 év alatt...
2017. ápr. 12. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!