Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Falun élni tényleg jobb?

Falun élni tényleg jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A férjemmel egy 2300 fős kis faluban élünk.A faluban minden megtalálható úgymond Pl:gyógyszertár,általános iskola,óvóda,posta stb.Van egy 2 éves kislányunk is.Itt dolgozik helyben a faluban és a fizetése sem rossz 130 ezer nettó,és mihelyst eltudok menni dolgozni a gyerek mellett én is fogok.Nekem a problémám az hogy ha el kell mennem vásárolni teszem fel a gyereknek ruhát vagy éppen egy nagy bevásárlást akarok csinálni egy fél napot utaznom kell (autó nincs),nem tudom máshol is így van e vagy csak falun de itt állandóan a pletyka megy.Így elgondolkoztam rajta mi lenne egy panelban élni mi lenne nagyvárosban élni?Ott jobb lenne? ,vagy a férjem szerint még rosszabb egy város mert ott csak rohanás van,panelben meg semmit nem lehet csak egész nap ülsz.Kinek mi a véleménye?Jobb egy faluban szerintetek egy kertes házban,vagy egy városban jobb?Bocsi ha hosszú lett.
2017. márc. 24. 13:07
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
57%

A mai falvak már olyanok, mint a budapesti vagy más nagyvárosok kertvárosai.

Már senki nem tart állatokat de már kutyát se nagyon, nem művel füldet, esetleg csak parkosítja.

Busz/vonat közlekedés nem számít mert mindenkinek van már autója vagy valami saját közlekedési eszköze. Bár nem rossz a tömegközlekedés menetrendjei sem.

Falvakban is vannak kocsmától elkezdve, kajáldától az étteremig minden a legtöbb helyen.

2017. márc. 24. 19:35
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
A vàros nem csak Pest. Attól h valaki nen szeret gazolni, nem jelenti azt hogy nem is csinálja. Attól h valaki panelbam lakik, nem biztos h punnyad. Sok itt az előítéletes!
2017. márc. 24. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapból jól érzed magad csak a bevásárlás az ami elvesz egy fél napot,akkor lehet nem költlözésen hanem autóvásárláson kéne gondolkozni. Az hogy pletykálkodnak és téged ez foglalkoztat az megint egy másik dolog.Én speciel magasról le$z@rom ki mit gondol, az ilyen Bözsi néne Jucus mami kombókra még nagyobb ívnen.
2017. márc. 25. 09:24
 24/25 anonim ***** válasza:
78%
Mi úgy ötvöztük a két életmód előnyeit, hogy egy nagyváros közeli faluba költöztünk. Autóval negyed óra a nagyváros, így nem vagyunk elvágva semmitől, amire viszont napi szinten nekünk szükségünk van, az itt van helyben. Kert, jó levegő, csend, idilli hangulat. Van a faluban ovi, általános iskola, boltok. Szóval ki lehet fogni jó helyeket, és semmiről nem kell lemondani, de az tény, hogy ilyen megoldáshoz jó, ha van autó.
2017. márc. 25. 10:49
 25/25 anonim válasza:
85%
Én tanyára költöznék, ahol a legközelebbi szomszéd minimum 150-200 méterre van.De az sem baj, ha kilométerekre.
2017. márc. 25. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!