75 ezres gázszámlát kaptam, most akkor ez normális?
Figyelt kérdés
Szinteltolásos, 80-as évek elején épült 150 nm-es házamban, ahol egyébként régi, a maiaknál legalább 3x vastagabb vascsöves öntöttvas radiátorokkal, régi gázkazánnal, a házban kb. 20 fok szokott lenni, most mégis itt ez 75656 forintos gázszámla, amitől bár "melegem lett" egyből, mégis dühít, bár lehet reális. Gondolkodom, hogy beüzemeljem a fáskazánt, mert van még valamennyi fa, csak nem tudom megéri-e. Nem mondom, hogy egy hiperkorszerű ház, mert nincs számottevő szigetelés rajta.2016. dec. 2. 20:34
31/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Kedves kérdező! 15-nél utaltál a hőtárolós kályhás ismerősödre. Ez is az, egy nagy régi, felújított hőtárolós kályha vezérelt árammal (nincs már éjszakai) szigetelt házban. Alapon megy és az összes villanyszámla 25 ezer ft. Ajtók, ablakok is szigeteltek, ez nagyon sokat jelent.
32/32 anonim válasza:
Akkor vegyél még fát, és fűts fáskazánnal. Meg zárd el a gázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!