Társasházban 40 ezres gázszámlát kaptam. Normális ez?
Figyelt kérdés
A társasház 70nm-es, ebből azonban csak a két szobát fűtöm, 1-1 gázkonvektorral. Ez kicsit engem megrázott, a következő hónapban 45 lesz a számla (gázról megy a meleg víz is, valamint a gáztűzhely) Az egyik szobában már kicseréltem az ablakot műanyagra. A másikra is ez vár, de tudok még valamit tenni? gazdaságosabb megoldás? Köszi a válaszokat!2010. jan. 30. 15:32
1/6 anonim válasza:
Itt az a lényeg te menyit fogyasztottál? Azt kéne tudni.
2/6 A kérdező kommentje:
334 m3 gázért kellett ennyit perkálni. Hőmérséklet mindkét szobában olyan 23 fok körül van. Lejjebb nem tudom venni, mert a bnőm fázós. fürdeni meg normálisan szoktunk, gáztűzhelyet nem használjuk csak hetente kétszer-háromszor
2010. jan. 30. 16:07
3/6 anonim válasza:
Teljesen pontos számlát kaptál ennyi sajnos az ára most. És még januárban emeltek is.
4/6 anonim válasza:
Amúgy nem normális mert a távfűtötteknek kevesebb pedig az ő fűtésük is gázzal megy többnyire.
5/6 anonim válasza:
ez embertelen! és az a baj, h tényleg ennyi a gáz ára. pofátlan a gázművek, de iszonyat módon...
a konvektor meg szívás, mert inkább az utcát fűtöd, mint a lakást.
sejtem, h nem vagy milliomos, de ha albérlet a lakás, akkor költözz cirkósba, ha nem, akkor érdemes elkezdeni gyűjteni az átalakításra. vagy vegyél távhőset. ott meleg van, de mégsem ennyi a számla.
nekem az 50nm-es lakásban melegívzzel együtt 20-25e szokott lenni, és gatyarohasztó az idő :)
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: Távhő azért nem jöhet szóba, mert itt Debreceneben állítólag 17 a fix havi díj, amit ugye nyáron is fizetni kill. Nyáron viszont én 7-et fizetek. Sajnos azt is tapasztalom, hogy konvektorral az utcát fűtöm, 7 fokozatból 6osan megy a konvektorom, és így tudom felfűteni a szobát. Elég gáz :S
2010. jan. 31. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!