Ha nincs erkélyetek, ti hogy oldjátok meg a dohányzást a lakásban?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert lakást akarok venni és nagyobb választék van olyan lakásokból, amikben nincsen erkély. Sajnos nincs sok pénzem ahhoz, hogy jó lakások közül válogassak. Én nem dohányzom, de ha majd lesz egy párom, aki dohányzik, akkor azt hogy lehet majd megoldani szerintetek, hogy ő is kényelmesen hódoljon a szenvedélyének?2016. szept. 12. 10:05
1/9 anonim válasza:
Igazi pár a kedvedért leszokik! Így marad a pénz és a jólevegő!
2/9 anonim válasza:
Úgy, hogy pl. csak a konyhában dohányzik. Attól nem lesz semmi bajod.
3/9 anonim válasza:
(Igazából törvény szerint nem lehetne se az erkélyen, se az ablakban cigizni.)
4/9 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, amikor erkély nélküli lakásban laktunk, hogy csak a konyhában lehetett. De ott is a konyhaablak közelében. Így nem volt füst.
Most szerencsére van erkély :) De szoktam látni, amikor megyek haza, hogy sokan lógnak az ablakban és cigiznek. Ez sem gond, ha nem hamuznak ki, hanem hamutartóba és nem dobják el a csikket. Mondjuk ez nem ettől függ, mert van, akinek van erkélye és mégsem képes hamutartót használni.
5/9 anonim válasza:
Hát ezen behalok, komolyan ilyeneken agyal valaki, hogy mi lesz, ha a jövendőbeli partnere dohányozni fog? :D Egyszerű, ne kezdj olyannal, aki dohányzik! Én szóba nem állnék egy büdös gyárkéménnyel, francnak van kedve a hamutartót nyalogatni!
6/9 anonim válasza:
Sehogy. Akinek bagóznia kell, lejár a ház elé.
Erkélyen is bunkóság, mert kívülről nem zárod be és bemegy minden, na meg a szomszédok felé is tahóság. Egy szellőzetést nem lehet a másik miatt megejteni.
(Egy exdohányos)
7/9 anonim válasza:
Azt csak a dohányosok hiszik, hogyha csak a konyhában dohányoznak az ott is marad. Édesanyámék, mióta a lakásába költözött csak a konyhában nyitott ablaknál csukott ajtóval dohányzik. Ettől függetlenül az egész lakás olyan büdös bagószagú, hogy mikor belépek gyakorlatilag homlokonver. Az ablakban, erkélyen dohányzással a szomszédoknál érsz el osztatlan sikert. Igazából erre nem nagyon van szerintem jó megoldás. Le kell menni a ház elé, vagy le kell tenni. Esetleg kertesbe költözni :)
8/9 anonim válasza:
A 3.ik emeletről lesétáltam és az utcán szívtam. Később eladtuk és kertest vettünk, kint az udvaron dohányzunk és nem a házba.
9/9 anonim válasza:
Nekünk van erkélyünk, de lejárunk ház elé ahol nem zavarjuk vele a szomszédot 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!