A kérdés azokhoz szól akik 12-14 évesen kezdték a dohányzást! Ti akkor hogyan jutottatok cigarettához és öngyújtóhoz?
Figyelt kérdés
Csak ezzel kapcsolatban kérek válaszokat,nincs szükség "a dohányzás káros" válaszokra! Köszönöm.2016. júl. 21. 17:44
1/13 anonim válasza:
Ha ennyire szupermenő és laza akarsz lenni, kérj meg egy ismerős nagykorút h vegye meg neked
2/13 anonim válasza:
Vettem a boltban vagy a piacon.
3/13 anonim válasza:
nem 12-14 evesen kezdtem dohanyozni,hanem kb 15-6 evesen, de az ongyujtot igazabol nem nehez megszerezni. cigarettat meg vettem magamnak, vagy megkertem valakit, hogy vegye meg nekem.
4/13 anonim válasza:
11 évesen kezdtem, anyáméktól loptam a cigarettát is meg a gyújtót-gyufát is.Mivel ők is dohányoznak mindig volt otthon, nem tűnt fel ha eltűnt 2-3-4 szál.Ugyanúgy 10 doboz gyufából nem tünik fel egy, több gyújtó szokott lenni, az is elkallódhat.De olyan is volt hogy amikor nem látták elvittem a gyújtót, amikor elszivtam a cigit meg visszatettem.
5/13 anonim válasza:
14 évesen kezdtem cigizni és akkoriban magamnak vettem meg, nem volt még dohánybolt akkoriban bárhol vehettem cigit, gyújtót/gyufát úgy szintén :D
19/L
6/13 anonim válasza:
csáó, én 14 évesen kezdtem el közép sulis voltam.
simán megvehetttük akkor a cigit bárhol, sajnos :D
akkor még 365 volt egy dobozzal. sajnos ebből egy 10 éven átt tartó kemény függőség lett, amiből baromira nehéz volt kiszállni. ma már 29 vagyok és rohadtul bánom, hogy azt a rengeteg lóvét arra költöttem el. persze nem akarlak lebeszélni semmiről, mindenki tanuljon a saját hibájából :D
7/13 anonim válasza:
mostani árakkal számolva 10 szer 365 ször 1000 az 3650000
ft ez egy fél lakás ára :D
8/13 Trevor. válasza:
Öngyújtót vettem a Sparban 14 évesen. Mondjuk nem cigihez kellett, de ha már így megkérdezted...
9/13 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem el, a dohányboltok 70%-a kiadja nekem a cigit. Öngyújtó meg nem korhoz kötött. Minden második boltban van. CBA-ban tudom, hogy kapható.
10/13 anonim válasza:
11 éves koromban még bárhol lehetett cigit venni. Odamentem egy kisközérthez, kértem, adtak. Vagy azt mondtam, apu küldött, hogy vigyek cigit. Adtak. Öngyújtót pedig most is adnak mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!