Mièrt tekintik Jehova Tanùi sulyos sèrtèsnek a dohányzást?
A kérdés inkább az, hogy a falánkságot miért nem? Miért van annyi elhízott vén és miért van elhízva a vezető testület között is jó pár?
5Mózes 21:20, Példabeszédek 23:2, 2Péter 1:5-7, 2Timóteus 3:1-9 és 2Korinthus 10:5.
Látod erre vannak konkrét igék. A dohányzás ellen vannak?
"A dohányzás ellen vannak?"
:D
A dohány növény és a dohányzás szokása is Amerikából származik, furcsa lenne, ha szerepelne a Bibliában.
Egyébként pedig van rá ige, a "ne ölj!" parancsa az egészségkárosításra is vonatkozik.
nem vagyok jehova tanúja nem akarom őket megvédeni, képmutató egy csapat, de azért valami méretes tévedést is szeretnék eloszlatni
elhízás: napjainkban pont az alultáplált ember az egyik legelhízottabb fajta
gondolj bele, napi 12 órában dolgozol, pihenő napon sincs sok időd, de pénzed a helyes sportolásra, se ah elyes étkezésre, a legolcsóbb ételt fogod fogyasztani, fehérkenyeret és tésztát, néha mutatóban esik koppan egy kis fehérje
az ilyen ember ált. durván elhízott, holott éhezik
és ez nem csak a minőségi éhezés esetében igaz, bizonyos szinten am ennyiségi éhezés esetében is
persze ez függ az egyéni alkattól is, van aki egész nap tömheti a száját egy gramm zsír nem megy fel (és izom sem persze)
van aki meg kb a víztől nem hízik csak
tehát ha egy túlsúlyos, pláne ha egy erősen túlsúlyos embert láttok SOHA ne vonjátok le azt a következtetést hogy falánk, esetleg hazudik ha a szegénységre panaszkodna, mert ez ostobaság és csak magatokról állítjátok ki a "tanulatlan ítélekző gyökér" bizonyítványt
Egyrészt nem dohányzok, tehát nem a dohányzás mellett vagyok, hanem a képmutatás ellen. A vezető testület megengedheti magának (bár szegénységi fogadalmat tett) a méregdrága Rolex órát. Szerinted ott szóba jöhet a szegénységi elhízás? Szerintem nem. Ahogy a véneknél sem, akik kapnak fizetést.
Azért sem lehet szegénységi elhízás a tanúknál, mert egy pár kérdéssel lejjebb egy belinkelt cikkben azt taglalják, hogy ők mennyire sokat segítenek a saját tagjaikon, ha az szükséget szenved, nem győzik magukat dicsérni. Tehát akkor náluk nem lehet ilyesfajta probléma.
(2Korintusz 7:1) 7 Mivel tehát ezek az ígéreteink vannak, szeretteim, tisztítsuk meg magunkat a test és a szellem minden szennyétől, tökéletessé téve a szentséget Isten félelmében.
Egy kereszténynek nem csak a gondolkodását kell tisztán tartani, hanem az Istentől kapott edényét.
A dohányzás az egyik kifejezése az élet iránti tiszteletlenségnek.
Én nem értem ,van egy kérdés amit felnőtt emberek módjára kellene megbeszélni,és ismét a tanúk hibásak.Ugye mert kövérek,soványak,a vének pénzt kapnak ami természetesen nem igaz.Ez igaz a más vallásokban ahol fizetésük,kepéjük és néhol a jövedelmük 10% kérik de a tanuknál ez nincs.
De mi az érdekes szó van a dohányzásról ahol minden 10 másodpercben a világon egy ember meghal.Évente öszesen 5000000 ember hal meg.Ezeknek a gyogykezelésük a halálukig harmincöt miliárd EUró.
A világnak ez egy nagy kár és lelki fájdalom.
Mégis itt az oldalon mondjak egyesek nyuktáznák a dohányzást és terelnek a Jt.ra,hogy kövérek.
Oda jutottak a tanuk,hogy egyesek pofátlanul belenéznek a tányérukban.
De a mérges dohány meg az alkohol az dicséretes.
10#.Te szereted a dohányt és a társadalomnak kárt okozni.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!