Hogy teszed otthonossá a családod életét, úgy hogy jól érezzék magukat?
Figyelt kérdés
minden érdekel amit fel tudsz hozni :)2010. ápr. 6. 17:44
1/6 anonim válasza:
Lakberendezésre gondolsz, vagy a mindennapok monoton rendjének alakítására?Nem mind1 !!
2/6 anonim válasza:
Hát sajna az én családom elég depis,így legtöbbször feldobom őket valami vicces témával vagy elterelem a figyelmüket a gondokról.Szerintem egy szép,rendezett lakás nagyon otthonos,így amikor anyum hazaér elmosogatok,rendet teszek:)
21l
3/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak, írom, hogy mindkettőre gondolok, mert úgy hiszem úgy teljes az egész.
2010. ápr. 6. 19:39
4/6 anonim válasza:
Friss virág az asztalon. Közös program? Süss valami finom sütit ( az illata bejárja a lakást) aztán pl. kártya, társasjáték, amelyiket szeretitek. Biztos van ilyen.El sem kell menni otthonról. Hétvégén közös kirándulás, nem kell drága helyre menni.Közeli erdő, ha pestiek vagytok pl.Hűvösvölgy.
5/6 anonim válasza:
szia.sajnos a mi lakásunk nagyon otthonos.van egy kutyánk aki hatalmas rendetlenséget csinál kint a konyhában.belépsz a szobába és rengeteg otthonos játékon esel keresztül a lányok miatt. ja ha haza jön a férjem otthonosan ledob mindent. egész nap takarítók mire azt mondom,de jó is itthon lenni.otthonossá a család teszi azzá.de nekem fontos a berendezés a praktikusság és,hogy szép legyen minden.szőnyeg ami nálunk sok kicsi mert allergiás vagyok mosni lehet ami praktikus és sok kis dolog amit szeretek.
6/6 anonim válasza:
otthonossá a családtagok teszik és a kedvenc dolgok.
csupa olyannal van berendezve ami kedves nekünk és tetszik is. kedvenc könyvek, virágok, szobanövények.
szép képek festmények a falon, kellemes színek, kellemes terítő (van amit sajátkezűleg hímeztem). minden praktikus, egyszerű). sok fény jut be az ablakokon, szép függönyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!