Hogyan tegyem otthonossá régi típusú fürdőszobánkat nagyon kevés pénzből?
Festékekben nem vagyok otthon,de nálunk halacskák ficánkolnak a csempén üvegfestékből már évek óta,és jól tartják magukat.Persze lehet,hogy drágább,mint egy festék...
tegyél be gyertyákat,lógass fel szárított virágot!Mi fehér pamutfüggönnyel dobtuk fel a fürdőszobaszekrényt és a mosdó alatti részt,így sokkal szebb az összkép.
jók az ötletek, megpróbálok majd feltölteni egy képet is, hátha úgy jobban jönnek a tippek :-)
köszi
Mondjuk mi a konyhába vettük, de biztosan többféle van, az a neve, hogy csempepótló. (mi olyan helyre tettük, ahol nem volt csempe eredetileg, s mindenki azt hiszi, hogy csempe)
Üvegfestékkel kidekorálni, kifesteni a falakat, porcelánfesték (amit nem kell égetni), vannak kis mintás matricák is.
ez a porcelánfesték jól hangzik... valami ilyesmire gondoltam. barkácsboltban kapok ilyet? mennyibe kerül kb? köszönöm az ötleteket.
ill, aki üvegmatrica festéket ajánlott, attól kérdezném: milyen márkát vegyek, hogy ne ázzon le a fürdőszobában a csempéről? (sajnos már jártam így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!