Hány tagú a családod? Kb havonta mennyi pénzt szoktatok ételekre, italokra költeni? (tehát, hogy meg tudjatok élni)
Magam vagyok,
kb havi 15-20 ezer, de én nem fogyasztok semmiféle műkaját sem üditőt sem csokit és készitményt sem max tésztát.
Ebben a 15 - 20 ezerben:
marhahús, tej, tojás, túró, hal, sertészsír, kenyér, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek vannak.
De fizetés előtt már rezeg a léc,
van hogy csak lángosra futja.
Hajdú-Bihar megyében élünk egy "családi házban", 4-en élünk, és kb 30-35 ezer mehet el kajára.Mielőtt még valaki megkérdezné, hogy hogyan tudunk ilyen kevés pénzből 4-en élni, annak a válaszom: Úgy, hogy muszáj. Csak a létszükséges dolgokat vesszük meg, kertünk van, a zöldséget-gyümölcsöt mi termeljük meg magunknak.
Amúgy 18 éves vagyok, és érdekel, hogy ki hogyan él:D
Mi ketten vagyunk és 40 ezer körül költünk kajára. Igyekszünk spórolni, de mindketten dolgozunk, sokszor időnk sincs főzőcskézni.
Sajnos kertünk nincs, pedig jó lenne, de egyelőre csak egy panelra futotta, az is albérlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!