Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány tagú a családod? Kb...

Hány tagú a családod? Kb havonta mennyi pénzt szoktatok ételekre, italokra költeni? (tehát, hogy meg tudjatok élni)

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 17:05
1 2
 1/14 anonim válasza:
4.A férjem és én, a 4 éves és a 4 hónapos fiaim.Kb havi 40-50 megy el kajára, üdítőre.A férjem egész nap dolgozik, a nagy oviba jár, késő délután jön haza, a kicsi még csak most kezd "rendes" ennivalókat kóstolgatni, szóval maradok én itthon egész nap:) A család többi tagja szinte csak vacsorázik itthon.
2011. febr. 12. 17:16
 2/14 anonim válasza:

Magam vagyok,

kb havi 15-20 ezer, de én nem fogyasztok semmiféle műkaját sem üditőt sem csokit és készitményt sem max tésztát.

Ebben a 15 - 20 ezerben:

marhahús, tej, tojás, túró, hal, sertészsír, kenyér, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek vannak.

De fizetés előtt már rezeg a léc,

van hogy csak lángosra futja.

2011. febr. 12. 17:17
 3/14 anonim válasza:
Nálatok mennyi megy el, és az ország melyik felében éltek?
2011. febr. 12. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
15-20 ezerből?Akkor te élet művész vagy.
2011. febr. 12. 17:37
 5/14 A kérdező kommentje:

Hajdú-Bihar megyében élünk egy "családi házban", 4-en élünk, és kb 30-35 ezer mehet el kajára.Mielőtt még valaki megkérdezné, hogy hogyan tudunk ilyen kevés pénzből 4-en élni, annak a válaszom: Úgy, hogy muszáj. Csak a létszükséges dolgokat vesszük meg, kertünk van, a zöldséget-gyümölcsöt mi termeljük meg magunknak.

Amúgy 18 éves vagyok, és érdekel, hogy ki hogyan él:D

2011. febr. 12. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Mi ketten vagyunk és 40 ezer körül költünk kajára. Igyekszünk spórolni, de mindketten dolgozunk, sokszor időnk sincs főzőcskézni.

Sajnos kertünk nincs, pedig jó lenne, de egyelőre csak egy panelra futotta, az is albérlet...

2011. febr. 12. 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
A múlt héten is volt fenn egy ilyen kérdés,én akkor kiszámoltam pontosan,most csak a végeredményt írom ide:31000,ketten vagyunk,vegetáriánusok vagyunk,saját gyümölcsösünk van,így megterem egy csomó minden,amit különféleképp tartósítok,és télen szinte nincs olyan nap,hogy valamit ezekből ne használnék.Semmi luxuskaját nem veszünk,üdítőt sem,épp ezért rettentő soknak tűnik,pedig ez a helyzet.(a kávét és teát beleszámoltam)
2011. febr. 12. 20:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! Belinkelnéd azt a kérdést?
2011. febr. 12. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát,az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy kell "belinkelni" valamit. De a kérdés paramétereit leírom,így is meg fogod találni:Üzlet és pénzügyek-egyéb kérdések 02.04.21.04. "Hány forintot költötök egy hónapban élelmiszerre és miket szoktatok venni,ha elmentek vásárolni?"
2011. febr. 12. 20:39
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. febr. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!