Hány tagú a családod? Kb havonta mennyi pénzt szoktatok ételekre, italokra költeni? (tehát, hogy meg tudjatok élni)
sosem számolom.
egy hónapban minimum 60e, hetente 2x járunk bevásárolni.
sajnos nem vagyok túl talpraesett ebben a témában, sosem tudok úgy kaját venni, hogy minden napra csináljak valamit, bár nem is olyan fontos, mert a barátom a melóban kajál, én meg amit itthon találok összedobok valamit, amit épp szívesen ennék.
hétvégén főzök egy nagyobbat.
szerencsére futja arra is, hogy elmenjünk kajáldába (kínai, BK)
szóval kijövünk a pénzből.
üdítőt, alkoholt nem iszunk, csak ásványvizet vagy filteres teát, kajákból sokmindent megeszek, nem vagyok válogatós, az uram annál inkább, szóval ez is az egyik oka, h nem strapálom magam a hétköznapi főzéssel, mert mindig van valami kifogása, akármit ajánlok neki. :D
heti 1x elmegyek a barátnőimmel kávézóba, ott is max almalevet iszok vagy valami olcsóbbat, erre speciel nem szívesen költök sokat, mert nem a termék, hanem a társaság miatt megyek :D
Nem vagyok életművész, csak nagyon megnézem, hogy mit veszek meg, végiggondolom, hogy amit megveszek, abban mi lehet, és hogy ezért mennyit kérnek el, illetve, hogy mekkora mennyiség, hányszor lehet belőle enni.
Már a bevásárlás előtt végignézem a neten az összes akciót, hogy hova érdemes menni és hova nem. És egyébként is nyitott szemmel próbálok járni.
Épp ezért nálam egy bevásárlás legalább két és fél óra.
Nálam például irreális, hogy megvegyem a 200 forintos kilós kenyeret amikor van máshol akciósan 120 ért is.
Akkor inkább arrébbmegyek, a busz ingyen van.
(én mindíg lógok :) )
Amúgy ha megfigyelitek mindig vannak akciók, és minden hónapban kb ugyanazok, legalábbis a multikban, én általában csak oda járok.
Az akciók is olyanok, hogy az egyikben leakciózzák a pékárut, és ráraknak a húsra, a másikban meg forditva, csak a zöldségre raknak rá, vagy a vegyi árura vagy arra amit az akcióssal éppen el lehet adni (árukapcsolás).
Ezért 3-4 multit bejárva pár nap alatt meg lehet venni azt ami éppen a legolcsóbb mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!