Egyes részeit igen, másokat nem.
Egyes tulajdonságait/ jellemzőit igen, másokat nem.
Mindent összevetve a mérleg nyelve az "igen" felé billen, bár látom a hibáit is.
Igen is meg nem is. A környéket, ahol lakunk, imádom (V.kerület), mert sok a park, fa, tolható a babakocsi, mert akadálymentes szinte minden. Jók az éttermek, művészmozik, kiállítások közel vannak. Közelben van Normafa is, ha túráznánk, természetben sétálnánk. A házunk lakóközösségét is szeretem.
Amit nem szeretek: tömegközlekedni. Megyei jogú városból származom, már ott is utáltam. 11 éve lakom Bp-en. A 2-es villamost szeretem és bizonyos buszokat, de pl. 4-6-ra vagy 3-as metróra csak akkor szállok, ha hajt a tatár.:)
És azt sem szeretem, hogyha pl. lassabban megy az ember, azt nem tolerálják, pedig senkit se akadályozok benne, de valahogy mégis személyes támadásként élik meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!