A szomszéd méhészkedik, nem lehet meglenni az udvaron, mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Sziasztok,kertes házban élünk a családommal,én,édesanyám,bátyám és édesapám. A probléma az hogy mellettünk lévő szomszéd kb,30-40 méterre méhészkedik...És tavasztól-őszig annyi méh van,hogy a medencéhez ki se tudunk menni mert körülbelül 100-200 méh lepi el egész nap. Édesanyám allergiás rá...ha kimegyek locsolni ma is például 3 csípett meg 10perc alatt...mit tehetnénk ezellen? a szomszéd nem hajlandó elvinni,pedig már többen is panaszkodtak az utcánkból.2015. júl. 22. 15:23
21/23 szabóméhészet válasza:
én lehet leperelném rólad az alsónadrágot is.100 családos méhészetnél egy ilyen szomszéd mint te éves szinten 10-12millát is veszélyeztet.
tedd fel a képeket kedves izgága szomszéd,kiváncsi vagyok hogy be van e tartva minden.gyanitom igen,sőt biztos.
majd decemberben nem fognak a méhek inni a medencédből.
lenne olyan nagyméhész aki megfürösztene a pattogásért :))))))
22/23 A kérdező kommentje:
Kedves "nagy méhész" kiváncsi lennék arra,hogy Te mit csinálnál,ha minden nap a korházba kellene szaladgálnod vagy különben megfulsz úgy bedagadsz a méh csípéstől....(y)
2015. aug. 18. 19:52
23/23 anonim válasza:
Fel kell jelenteni folyamtosan! mi lett a vége egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!