Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más faluban is van minden...

Más faluban is van minden háznál 1-2 kutya?

Figyelt kérdés
Mert itt van az összes szomszédnak és szinte állandóan ugatnak. Meg lehet őrülni!
2010. febr. 23. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
fslun ezt tolerálják. én se megyek a 3.szomszédhoz, akinek malacai vannak, hogy takarítsa el őket, mert felénk hozza a szagot. a másik szomszédnak sem szólok, hogy vasárnap reggel 8kor miért nyír füvet. azért sem szólok, hogy miért ugat a kutyája. mert van bennem ennyi tolerancia. ahol a szomszédságból 1 ember pattog, ott azzal az egy emberrel van a baj.
2010. febr. 23. 20:45
 12/14 sulfur ***** válasza:
A szembe szominak 2 van. Mellettem 1. Nekem is van egy. Csak az utcán sétállókat ugatják. Na, nem mindenkit: ismerik a rosszember szagot!
2010. febr. 23. 21:45
 13/14 A kérdező kommentje:

16:42

Nem az a banya vagyok akire te gondolsz.

Viszont a sok kutya közül azt, ami a szembe szomszédnál van szívesen kinyírnám. Mert az nem is kutya, hanem az a tipikus vakarcs fajta, ami azt is ugatja ha nő a fű!

17:09

Igaz nem ugat állandóan, néha tart 5 perc szünetet.

17:29

Dettó ugyan ez van itt is! Persze akik a falu mások végéből erre járnak néha és megállnak, hogy "jajj de ennivaló kis kutyuli" azok nem értenének meg soha.

20:45

Szerencsére disznó az nincs a közelbe, még csak az kellene. Viszont van egy rakás gyöngytyúk meg liba és hát azok is nyomatják. De nem állandóan!

2010. febr. 23. 22:08
 14/14 anonim válasza:
egyszer olvastam falusi kutyaugatás miatt háborgóról- " éjjel kettőkor, átmentem a szomszédot felébresztettem,hogy hallgattassa el a kutyáját, -és mi történt?- kijött a kapuba, szó nélkül orrbavágott,és visszament!"
2013. jan. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!